Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols aprendre a desenvolupar les teves pròpies apps aplicades a la fisioteràpia? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

02 novembre 2015

Vols aprendre a desenvolupar les teves pròpies apps aplicades a la fisioteràpia? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

Des d’un inici, al Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) al Campus de Barcelona, aprendràs a desenvolupar i aplicar nous avanços tecnològics i fins i tot, podràs arribar a crear les teves pròpies apps tecnològiques, afegint qualitat al servei assistencial. A més, estudiaràs en llengua anglesa, un idioma imprescindible per facilitar la teva futura inserció laboral.

Conèixer a fons les noves tecnologies aplicades a l’àmbit sanitari és completament necessari per a tot fisioterapeuta en l’exercici de la seva pràctica clínica. Sens dubte, les noves TIC són fonamentals en el diagnòstic, tractament i rehabilitació d’una lesió, garantit una major adherència per part del pacient al tractament.

Actualment, als centres especialitzats en fisioteràpia hi ha diversos dispositius tecnològics com aparells d’electromiografia, sensors biomecànics, plataformes de força, cintes rodants instrumentades, plataformes de pressió, plantilles de pressió, captures de moviment, sistemes d’anàlisi cardiopulmonar, captura del moviment basat en tecnologia òptica, termografia, etc. Sens dubte, la tecnologia avui dia és més que present en l’àmbit sanitari i cada cop assoleix un major protagonisme.

Ara bé, el Grau en Fisioteràpia Internacional va més enllà de la tecnologia purament mèdica, compartint recursos amb altres disciplines com l’arquitectura (estudis de reconstrucció en tres dimensions mitjançant la tecnologia làser que ens han facilitat el tractament de patologies de la deformitat de la columna vertebral com l’escoliosi) o l’àmbit dels videojocs o ‘serious games’ (utilització de la Plataforma Wii Fit “plataforma del joc de la videoconsola Wii”).

Així doncs, com alumne d’EUSES-ENTI no seràs un mer usuari de les noves tecnologies, sinó que seràs un coneixedor en profunditat de les mateixes i assoliràs la capacitat de saber on recórrer per crear aquells elements tecnològics necessaris.

Esdevindràs un professional amb caràcter internacional, gràcies al valor afegit d’estudiar íntegrament en anglès. En definitiva, et convertiràs en un nou professional, que afegirà qualitat al servei assistencial i que al seu torn, serà capaç de crear nous recursos.

Aprèn a crear el teu propi software o apps aplicades a la fisioteràpia, estudiant el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?