Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Campus de Bellvitge > FAQ’s

FAQ’s

Què m’ofereix EUSES-UdG & ENTI-UB que no m’ofereixin altres universitats?

Oferim un Grau 100% en anglès on introduïm progressivament les assignatures més tecnològiques, dotant a l’estudiant de les eines necessàries per a poder ésser un professional de la fisioteràpia enfocat al món d’avui en dia.

EUSES ofereix un servei de seguiment i assessorament individualitzat per a l’alumnat en aspectes acadèmics i d’orientació professional.

Incentivem la realització de pràctiques extracurriculars en diverses entitats públiques i privades perquè l’alumne pugui experimentar en primera persona la realitat professional.
Per últim, s’ofereixen a l’alumnat uns programes d’excel·lència que permeten realitzar la darrera fase de la seva formació de grau en universitats internacionals d’elevat prestigi. Posem al teu abast els programes de mobilitat ERASMUS o SICUE que permeten completar la formació en diferents universitats estatals o estrangeres.

Obtindré un títol oficial?

Sí, l’estudi és 100% oficial, obtenint una titulació emesa per dues universitats, la Universitat de Barcelona i la Universitat de Girona.

Quina és la nota de tall per accedir als estudis?

La nota de tall ve determinada per la normativa oficial. A la pestanya “Requisits d’accés” dels diferents estudis la trobaràs especificada.

Puc convalidar assignatures?

Pots demanar un reconeixement ​si tens superada la totalitat o part d’altres estudis universitaris. La normativa de cada centre, amb relació als reconeixements acadèmics, es pot consultar a la pàgina de normatives de cadascun. La sol·licitud i la documentació necessàries per a demanar l’esmentat reconeixement acadèmic s’han de presentar a la secretaria del centre.

En quina llengua s'imparteixen les classes?

Les classes s’imparteixen 100% en llengua anglesa. Intentem que la majoria del nostre professorat sigui nadiu.

Hi ha beques per a estudiar?

EUSES ofereix el programa de mobilitat d’excel·lència universitària. A través d’aquest programa propi, EUSES premia els millors expedients acadèmics amb beques per a estades a diferents universitats d’arreu del món.

A més, les beques i ajuts s’atorguen segons la situació personal de cada persona. Per a més informació, fes clic aquí.

Si sóc esportista d'alt nivell, puc compaginar els estudis amb la competició?

Sí. A la UdG existeix el programa Universitat i Esport, que ofereix el suport acadèmic d’un professor o tutor a l’alumnat esportista d’alt nivell o d’alt rendiment, el qual l’ajudarà a resoldre problemes derivats de fer compatible la vida acadèmica i la participació en competicions, concentracions o entrenaments oficials. Per a formar part d’aquest programa, s’han de complir els requisits esmentats en el següent enllaç.

Com puc arribar al Campus?

Per tal d’arribar al Campus tens dues opcions:

Metro: L 1 (Línia vermella)- Estació “Hospital de Bellvitge”
Bus: 65 – L80 – L81 -L86- L87 – L95 – EA -L1 – L2- L10 – L70 – L72

Si sóc estudiant, què més puc fer?

La Universitat de Barcelona disposa d’escola d’idiomes per si vols acreditar un nivell, així com servei d’esports o diferents cursos.

Per més informació:

Gaudir UB

Millora i acredita el teu nivell

Servei d’Esports UB

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?