Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols aprendre a crear noves app’s tecnològiques aplicades a la fisioteràpia? Matricula’t ara al setembre al Grau en Fisioteràpia Internacional

07 setembre 2015

Vols aprendre a crear noves app’s tecnològiques aplicades a la fisioteràpia? Matricula’t ara al setembre al Grau en Fisioteràpia Internacional

Estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) al Campus-Bellvitge de Barcelona, et proporcionarà una formació actualitzada i de qualitat que et permetrà desenvolupar noves eines de valoració; aplicar nous avanços tecnològics i fins i tot, tindràs la capacitat de crear app’s mòbils, programari informàtic o modelatge tridimensional, aplicat a la fisioteràpia.

Actualment, és habitual trobar als centres de fisioteràpia: aparells d’electromiografia, sensors biomecànics, plataformes de força, etc. És a dir, tota una sèrie de recursos tecnològics, imprescindibles, tant en el moment d’establir un diagnòstic com a l’hora de garantir una major adherència dels pacients als tractaments. Tots aquests aspectes els aprendràs en profunditat mentre estudiïs el Grau en Fisioteràpia Internacional.

A banda d’aprofundir en els aspectes tecnològics, durant aquest Grau aprendràs els diferents aspectes de la fisioteràpia: des de la valoració, diagnòstic, disseny al desenvolupament de tractaments i a més, ho faràs íntegrament en anglès. Un idioma, el domini del qual suposa, no tan sols una necessitat en la societat actual, sinó una competència bàsica per al coneixement de la producció científica i l’adquisició d’un òptim nivell professional.

A més, la participació d’ENTI-UB i EUSES en aquest Grau, t’aportarà un gran valor afegit. Aquests estudis no se centren exclusivament en l’àmbit de la sanitat, sinó que t’oferiran una sòlida i excel·lent formació acadèmica pluridisciplinar amb una clara vocació global. Per tant,  t’obriran noves perspectives professionals. Esdevindràs un nou professional de caràcter internacional amb un elevat coneixement de les noves tecnologies, capaç d’afegir qualitat al servei assistencial.

Si vols crear les teves pròpies app’s i nous recursos tecnològics en el camp de la fisioteràpia; matricula’t al setembre al Grau en Fisioteràpia Internacional UB-UdG. Encara ets a temps!

 

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?