Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Una formació on s’aprenen els diferents aspectes de la fisioteràpia, incorporant les noves TIC i estudiant en anglès? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

23 novembre 2015

Una formació on s’aprenen els diferents aspectes de la fisioteràpia, incorporant les noves TIC i estudiant en anglès? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

Si vols aprendre els aspectes clau de la fisioteràpia com: la valoració, el diagnòstic, el disseny i el desenvolupament de tractaments, incorporant les noves tecnologies i estudiant íntegrament en anglès, la millor opció és triar el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) al Campus de Barcelona.

Conscients de l’impacte de l’e-health a la nostra societat, durant aquest Grau es potencia el coneixement de les TIC, aplicades a l’àmbit sanitari. Un aspecte fonamental per a tot fisioterapeuta en l’exercici de la seva pràctica clínica. Sens dubte, les noves aplicacions i programaris de salut són fonamentals en el diagnòstic, tractament i rehabilitació d’una lesió.

A banda de conèixer a fons les tecnologies i ser capaç de crear les teves pròpies aplicacions, durant aquest Grau tindràs l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements assolits des d’un principi. Aquests estudis es fonamenten en un aprenentatge pràctic, basat en una sòlida formació teòrica, mantenint en tot moment un continu vincle entre el desenvolupament acadèmic i el món professional.

En aquest sentit, cal destacar que aquesta titulació disposa de més de 1000 convenis de pràctiques a l’any. A més, al voltant del 25% dels alumnes aconsegueix feina, a través d’aquestes pràctiques. També tindràs l’oportunitat d’accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional a prestigioses universitats estrangeres, així com a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a països d’arreu del món.

A més, comptaràs amb el millor equip docent, un professorat qualificat amb una extensa experiència professional. Per tant, obtindràs una formació especialitzada i posada al dia en els darrers avanços tecnològics aplicats a aquest camp.

Converteix-te en un nou professional amb capacitat per afegir qualitat al servei assistencial i generar nous recursos. Estudia Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?