Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Perquè al Grau en Fisioteràpia Internacional creiem en la metodologia ‘learning by doing’?

16 febrer 2018

Perquè al Grau en Fisioteràpia Internacional creiem en la metodologia ‘learning by doing’?

Un dels trets diferencials del Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i de l’Esport (EUSES-UdG) és l’innovador mètode ‘learning by doing’.

Com el seu nom indica, la principal característica és que l’estudiant aprèn realitzant parts practiques, i no es depèn tant de la teoria. El mètode implica cometre errors per a buscar fórmules de resolució de problemes i perfeccionar la tècnica. Utilitzant el doble rol pacient-fisioterapeuta, l’estudiant podrà posar en pràctica els coneixements adquirits i sobretot, sota la supervisió del professor, veure on està cometent errors per a poder corregir-los.

D’aquesta manera és possible que l’alumne aprengui el mètode científic de forma activa,  fomentant conceptes com el treball en equip o el pensament crític. És la combinació entre coneixements teòrics impartits per un professorat internacional de primer nivell amb la metodologia pràctica el que converteix el Grau en Fisioteràpia Internacional d’ENTI-UB i EUSES-UdG en una excel·lent opció per desenvolupar els estudis.

A més, el grau és l’únic de Catalunya que ofereix els seus estudis completament en anglès, fet que permet a tots els estudiants aprendre un nou idioma, amb els beneficis que comporta, i estar més preparat pel mercat laboral o per la recerca científica.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?