Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Mariano Gacto explica quin és el perfil de l’alumnat del Grau en Fisioteràpia Internacional

11 desembre 2018

Mariano Gacto explica quin és el perfil de l’alumnat del Grau en Fisioteràpia Internacional

EL director acadèmic del Grau en Fisioteràpia Internacional, Mariano Gacto, ens explica quin és el perfil de l’alumnat dels estudis: “Tenim estudiants de totes les parts del món. Tenim estudiants de diferents nacionalitats, països i condicions socioeconòmiques”.

I és que actualment, entre els nostres alumnes hi ha representades 16 nacionalitats, de països tan diversos com Ghana, Israel, Dinamarca o Iran. “Europa, Àsia… Crec que aquest és un dels punts més destacats del Grau: aquesta interculturalitat” afegeix Mariano Gacto. “Els estudiants conviuen amb altres amb situacions transculturals molt diferents, compartint els diferents punts de vista i aprenent els uns dels altres”.

El director acadèmic del Grau definiria a l’estudiant del Grau en Fisioteràpia Internacional com a “joves amb la ment oberta, intercultural i fàcil de tractar. A més a més, també comparteixen un alt nivell d’excel·lència acadèmica”.

L’experiència de conviure amb gent d’altres nacionalitats és altament enriquidora, especialment si considerem que els alumnes compten amb constant suport tant de la universitat com de la comunitat d’alumnes.

Al següent vídeo podeu veure el testimoni de Mariano Gacto.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?