Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

La dualitat teoricopràctica dels nostres estudis

16 març 2015

La dualitat teoricopràctica dels nostres estudis

Els estudis en Fisioteràpia es basen en la dualitat teoricopràctica. Les classes teòriques permeten al futur fisioterapeuta l’obtenció d’eines de valoració, teràpia i disseny de tractaments.

Les classes pràctiques tenen per objecte aplicar els principis teòrics de manera tècnica, així com reproduir un ambient situacional real a nivell professional, per a familiaritzar l’estudiant amb aspectes terapèutics i contextuals que trobarà en la seva incorporació al mercat laboral. A més, el Grau compta amb un important volum d’hores de pràctiques clíniques, realitzades en diferents estructures sociosanitàries, per dotar l’alumne d’un bagatge òptim.

El seguiment és individualitzat, a través de l’organització de grups de pràctiques amb un volum d’alumnat assumible, per garantir la millor qualitat i seguiment docent, així com l’organització de tutories i seminaris per a monitoritzar i optimitzar el rendiment de cada alumne al llarg del curs.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?