Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

El Grau en Fisioteràpia Internacional, una formació 100% en anglès que t’obre les portes al mercat internacional

04 desembre 2017

El Grau en Fisioteràpia Internacional, una formació 100% en anglès que t’obre les portes al mercat internacional

Un dels trets diferencials del Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) és el fet d’oferir-te una formació especialitzada en salut i noves tecnologies, íntegrament en anglès. Estudiar en una universitat catalana en un idioma tan global internacionalitza el teu currículum, obrint-te les portes al mercat laboral internacional.

Sens dubte, estudiar en anglès t’ajudarà a progressar professionalment i multiplicarà les teves perspectives d’ocupabilitat com a fisioterapeuta a hospitals, centres de salut o clíniques d’arreu del món. A banda dels beneficis professionals, cal dir que el domini d’aquesta llengua, també és fonamental en l’àmbit acadèmic; doncs, facilita el teu accés a una informació més actual i completa. Per tant, podràs conèixer els últims avenços en aquest camp i podràs accedir a la majoria de textos científics, acadèmics i tecnològics, escrits en anglès.

A més, tindràs l’oportunitat d’estudiar aquest Grau a càrrec d’un excel·lent professorat amb perfil internacional. La majoria procedeix de prestigioses universitats estrangeres, fet que facilita l’obtenció d’una visió més completa i global de la fisioteràpia, des de la perspectiva de diferents països d’arreu del món. Al llarg, d’aquests estudis, aprendràs a implementar i dissenyar tractaments que s’implementen arreu d’Europa i en l’àmbit internacional. A més, al Campus de la UB entraràs en contacte amb estudiants de diversos països, establint networking internacional i enriquidores relacions.

A banda dels avantatges d’estudiar un Grau en anglès, al llarg d’aquesta titulació comptaràs amb el valor afegit de conèixer i implementar els últims avenços en tecnologia. L’auge de les noves TIC aplicades a l’àmbit de la salut és imparable. Per tant, conèixer les darreres eines de l’anomenat e-health és totalment necessari. En aquest sentit, gràcies a la presència d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, en aquests estudis, et nodriràs de l’experiència que una formació universitària pionera en noves tecnologies et pot aportar. Per això, aprendràs a desenvolupar eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicació de nous avanços tecnològics; i fins i tot, la possibilitat de treballar en la creació de noves aplicacions tecnològiques com apps mòbils o software en l’àmbit de la fisioteràpia.

Prepara’t per a un futur ple d’oportunitats laborals, estudiant el Grau en anglès en Fisioteràpia Internacional.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?