Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

El Grau en Fisioteràpia Internacional, la via d’accés a un ampli ventall de sortides laborals

31 juliol 2017

El Grau en Fisioteràpia Internacional, la via d’accés a un ampli ventall de sortides laborals

El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) t’aporta una sòlida formació, especialitzada en la valoració, el diagnòstic, el disseny i el desenvolupament de tractaments en l’àmbit de la fisioteràpia. A més, amb el doble valor afegit d’estudiar íntegrament en anglès, un idioma que amplia els teus horitzons professionals i d’aplicar les noves tecnologies de l’e-health i la salut 2.0 en aquest camp. La combinació de tots aquests factors, juntament amb el protagonisme de la part pràctica et permetran exercir amb èxit la professió de fisioterapeuta en qualsevol d’aquests àmbits professionals:

  • Recerca i investigació científica. En aquest sentit, els graduats i graduades en Fisioteràpia Internacional desenvoluparan les seves capacitats en l’àmbit de l’aplicació tecnològica al camp de la fisioteràpia; creant noves eines de valoració; aplicant nous avenços tecnològics en aquest sector i fins i tot, treballant en la creació de noves aplicacions tecnològiques com: apps mòbils, software informàtic o modelatge tridimensional.

  • Àmbit de la docència. Especialment recomanat si tens una veritable vocació pel món educatiu. Durant aquest Grau tindràs com a exemple a un professorat de primer nivell, procedent de prestigioses universitats internacionals, amb una dilatada trajectòria professional i àmplies habilitats pedagògiques. Sens dubte, de la mà d’aquest equip docent expert, assoliràs una visió completa i global de la fisioteràpia, des de la perspectiva de diferents països d’arreu del món. Gràcies al seu bagatge i experiència internacional, coneixeràs els millors mètodes d’ensenyament emprats arreu d’Europa i a escala internacional. Per tant, disposaràs d’un ampli ventall de coneixements per fer més interessants i completes les teves classes.

  • Sector mèdic i àmbit sanitari. Com a fisioterapeuta generalista tindràs l’oportunitat d’exercir en diverses branques de la medicina. Especialment, podràs aportar els teus coneixements i experiència a àmbits com: la traumatologia, centrada en les lesions esportives; la pediatria; les afeccions cardiorespiratòries; l’ergonomia; la neurologia; l’uro-ginecologia; la reumatologia, entre moltes altres.
  • Àrea esportiva i de readaptació. Actualment, un dels itineraris en alça que molts professionals de la fisioteràpia escullen, un cop finalitzats els seus estudis. La possibilitat de combinar l’esport amb la pràctica professional de la fisioteràpia és molt atractiva, ja que, permet treballar en gimnasos, clubs, associacions i amb equips o esportistes d’elit. Precisament, hi ha diferents combinacions dels estudis universitaris en fisioteràpia amb altres graus com el d’activitat física i esport, en forma de doble grau. En aquest sentit, cal destacar el doble Grau en CAFE + Fisioteràpia d’EUSES-UdG, la Universitat de la Salut i l’Esport, un centre amb el qual, hem establert moltes sinergies des del Campus de la UB.
  • Gestionar el teu propi centre de fisioteràpia i salut. Una altra oportunitat laboral que està experimentant un gran creixement és la relacionada amb la gestió de centres de salut o de rehabilitació, un àmbit que uneix el món de la salut amb la gestió empresarial. Els professionals d’aquest sector s’ocupen de la gestió del seu propi equipament, així com, dels recursos humans, el tracte diari amb els pacients; qüestions relacionades amb els riscos laborals, etc. En aquest context, cal assenyalar que si ho prefereixes, podràs integrar-te en equips multidisciplinaris, és a dir, en clíniques, centres d’atenció primària, hospitals o mútues, desenvolupant tasques de gestió.

Prepara amb èxit el teu futur professional, estudiant el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB.

 

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?