Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

El Grau en Fisioteràpia Internacional facilita la teva inserció al mercat laboral internacional

21 agost 2017

El Grau en Fisioteràpia Internacional facilita la teva inserció al mercat laboral internacional

Un professorat amb perfil internacional, un enfocament global i un itinerari formatiu íntegrament en anglès són tres de les característiques del Grau en Fisioteràpia Internacional que esdevenen clau per millorar el teu accés al mercat laboral internacional.

Durant el Grau en Fisioteràpia Internacional, et formaràs amb un equip docent expert, procedent de prestigioses universitats internacionals: Austràlia, Regne Unit i Alemanya. Per tant, aprendràs a aplicar els darrers avenços tecnològics de l’e-health al camp de la fisioteràpia, incloent-hi totes les noves tendències tecnològiques com els Serious Games o noves apps aplicades a la salut. Sens dubte, conèixer les eines de la salut 2.0 aplicades a l’àmbit sanitari, et dotarà dels coneixements necessaris per ser capaç de crear nous recursos o aplicacions tecnològiques com: apps mòbils, software o modelatge tridimensional.

Així doncs, de la mà d’un professorat amb una àmplia vocació per la docència i experiència internacional, assoliràs una visió global de la praxi del fisioterapeuta, aprenent els diferents tipus de valoració, diagnòstic o disseny de tractaments que s’implementen arreu d’Europa i en l’àmbit internacional. També, responent a la vocació internacional d’aquests estudis, cal dir que tindràs accés a múltiples programes d’intercanvi internacional. És a dir, gràcies als programes ERASMUS podràs realitzar els teus estudis a universitats de prestigi internacional, ampliant la teva xarxa de networking i construint enriquidores relacions amb persones del teu entorn acadèmic. Aquest darrer aspecte, segurament, facilitarà la teva futura inserció laboral al mercat laboral global.

Finalment, cal dir que el Grau en Fisioteràpia Internacional és la primera titulació universitària completament en anglès. Un idioma imprescindible tant en l’àmbit acadèmic com laboral. En l’àmbit divulgatiu, o científic, les publicacions en anglès són les que obtenen un major nombre de cites i un major impacte en comparació amb qualsevol altre idioma. D’altra banda en l’esfera professional, el domini d’aquest idioma et garanteix més i millors oportunitats laborals, així com, la internacionalització del teu currículum.

En definitiva, la combinació entre qualitat docent, visió global, un itinerari formatiu en llengua anglès i el valor afegit d’incorporar les noves TIC al camp de la salut, et permetran exercir la professió de fisioterapeuta des de tots els vessants: la docència; la recerca i investigació científica; en el sector mèdic i àmbit sanitari; en l’àrea esportiva -en temes de rehabilitació o readaptació- i en la gestió del teu propi centre de fisioteràpia i salut, arreu del món.

Aposta pel teu futur i estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional, l’única titulació que amplia els teus horitzons professionals.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?