Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

El Grau en Fisioteràpia Internacional amplia els teus horitzons professionals

08 maig 2017

El Grau en Fisioteràpia Internacional amplia els teus horitzons professionals

Al Campus de la Universitat de Barcelona (UB), tens l’oportunitat d’estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), una formació innovadora i de qualitat amb un doble valor afegit: l’aplicació de les noves tecnologies i la formació específica íntegrament en llengua anglesa, un idioma que millora considerablement el teu accés al mercat laboral. La suma d’aquests factors juntament amb la qualitat docent, el coneixement de les noves aplicacions sanitàries i un aprenentatge teòric-pràctic ampliaran els teus horitzons professionals. En aquest sentit, cal assenyalar que les principals sortides professionals d’aquesta titulació són:

Docència. Si des de sempre has tingut vocació per l’aprenentatge, estudiant aquest Grau podràs encaminar-te, amb èxit, cap a l’àmbit de l’ensenyament. Precisament, els millors exemples són l’expert equip docent d’aquesta titulació, procedent de prestigioses universitats estrangeres, aportant una visió més completa i global de la fisioteràpia, des de la perspectiva de diferents països d’arreu del món. Gràcies al seu bagatge i experiència internacional, coneixeràs els mètodes d’ensenyament emprats arreu d’Europa i a escala internacional.

Camp de l’e-health i la innovació tecnològica. Gràcies a la dualitat teòrica-pràctica d’aquest Grau, assoliràs els coneixements necessaris per desenvolupar-te professionalment en l’àmbit de l’aplicació tecnològica al camp de la fisioteràpia. Un àmbit innovador, en potència i amb un ampli espectre de desenvolupament en la nostra societat, ja que, uneix aspectes tan rellevants com l’atenció sanitària i les noves tecnologies.

Sector mèdic i àmbit sanitari. Com a fisioterapeuta generalista tindràs l’oportunitat d’exercir en diverses branques de la medicina. Especialment podràs aportar els teus coneixements i experiència a àmbits com: la traumatologia, centrada en les lesions esportives; la pediatria; les afeccions cardiorespiratòries; l’ergonomia; la neurologia; l’uro-ginecologia; la reumatologia, entre moltes altres.

Professional autònom. Una altra oportunitat laboral en alça és exercir la fisioteràpia com a autònom, treballant en el teu propi centre de rehabilitació o bé, integrant-te en equips multidisciplinaris, és a dir, en clíniques, centres d’atenció primària, hospitals o mútues.

Des del Campus de la UB, tens l’oportunitat d’estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional, una titulació amb vocació internacional que multiplica les teves oportunitats professionals.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?