Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols estudiar una formació posada al dia i 100% en anglès? Tria el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

09 novembre 2015

Vols estudiar una formació posada al dia i 100% en anglès? Tria el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

Estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), al Campus de Barcelona, t’aportarà una formació de qualitat, incorporant els darrers avanços tecnològics aplicats a l’àmbit de la fisioteràpia.

A més, l’idioma d’aquest Grau és l’anglès, una llengua que et dotarà d’un perfil internacional, facilitant la teva futura inserció laboral. Com alumne, a més de conèixer a fons aspectes fonamentals de la fisioteràpia com la valoració, el diagnòstic, el disseny i desenvolupament de tractaments; aprendràs a integrar les tecnologies més innovadores a aquest camp. És a dir, profunditzaràs en l’impacte de la salut 2.0 o m-health en la fisioteràpia. Per tant, seràs capaç de crear noves aplicacions tecnològiques com apps mòbils o programari informàtic aplicat al teu camp professional.

A banda de conèixer a fons les tecnologies d’avantguarda aplicades a la fisioteràpia i ser capaç de crear noves aplicacions, durant aquest Grau tindràs l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements assolits des d’un principi. Aquests estudis es fonamenten en un aprenentatge pràctic, basat en una sòlida formació teòrica, mantenint en tot moment un continu vincle entre el desenvolupament acadèmic i el món professional.

Un altre avantatge d’aquest Grau és el seu equip docent. Tindràs a la teva disposició un professorat altament qualificat en l’àmbit de la docència, amb anys d’experiència en la pràctica clínica i criteris curriculars d’excel·lència acadèmica.

Finalment, cal destacar que aquesta titulació disposa de més de 1000 convenis de pràctiques a l’any en centres distribuïts per tota Catalunya i França. A més, al voltant del 25% dels alumnes aconsegueix feina, a través d’aquestes pràctiques. També tindràs l’oportunitat d’accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional a prestigioses universitats estrangeres, així com a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a països d’arreu del món.

Si vols obtenir una formació especialitzada i posada al dia en noves TIC, aplicades a la fisioteràpia i íntegrament en anglès, vine a estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?