Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols estudiar un Grau especialitzat en fisioteràpia en anglès, amb vocació global i des de Barcelona? Matricula’t al setembre al Grau en Fisioteràpia Internacional

27 juliol 2015

Vols estudiar un Grau especialitzat en fisioteràpia en anglès, amb vocació global i des de Barcelona? Matricula’t al setembre al Grau en Fisioteràpia Internacional

El Grau en Fisioteràpia Internacional, de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), és la primera titulació 100% en anglès especialitzada en fisioteràpia. Des del primer curs, al Campus de Barcelona, les classes es duen a terme íntegrament en llengua anglesa. Un idioma imprescindible, tant per al coneixement de la producció científica com per a l’adquisició d’un òptim nivell professional. Sens dubte, el domini de l’anglès esdevé clau per obrir les portes del teu futur laboral, tant en el mercat nacional com a l’europeu.

A més, gràcies a la unió d’EUSES i ENTI-UB, aprendràs els diferents aspectes de la fisioteràpia amb l’aplicació de les noves tecnologies. Com alumne obtindràs l’experiència d’una formació universitària pionera en noves tecnologies: desenvolupament d’eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicació de nous avanços tecnològics; i fins i tot, la possibilitat de treballar en la creació de noves aplicacions tecnològiques com apps mòbils o programari informàtic en l’àmbit de la fisioteràpia.

Així doncs, mentre estudiïs el Grau en Fisioteràpia Internacional UB-UdG, coneixeràs a fons com s’apliquen les tecnologies més punteres a  l’àmbit de la fisioteràpia i la salut. Sens dubte, les anomenades TIC sanitàries o l’eHealth suposen un avanç en l’atenció sanitària i en l’intercanvi d’informació entre els professionals de la salut.

Tot això de la mà d’un equip docent, altament qualificat en l’àmbit de la docència, amb anys d’experiència en la pràctica clínica i criteris curriculars d’excel·lència acadèmica. Per tant, un cop et graduïs, disposaràs de notables coneixements per esdevenir un nou professional amb caràcter internacional, amb capacitat de generar nous recursos.

D’altra banda, cal destacar que aquest Grau es fonamenta en l’aprenentatge pràctic, basat en una sòlida formació teòrica, mantenint en tot moment un continu vincle entre el desenvolupament acadèmic i el món professional.

Vine a estudiar el primer Grau en anglès especialitzat en fisioteràpia. Matricula’t al Grau en Fisioteràpia Internacional UB-UdG.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?