Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols estudiar la fisioteràpia del segle XXI? Matricula’t al setembre al Grau en Fisioteràpia Internacional

28 agost 2015

Vols estudiar la fisioteràpia del segle XXI? Matricula’t al setembre al Grau en Fisioteràpia Internacional

Al Campus-Bellvitge de Barcelona, pots triar el millor itinerari formatiu en fisioteràpia:  El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG). Una formació universitària en anglès i amb una clara vocació global.  La millor manera d’estudiar la fisioteràpia que dóna resposta als reptes del segle XXI.

Precisament per respondre a les necessitats de la societat actual, el pla d’estudis d’aquest Grau introdueix les noves TIC, aplicades a la fisioteràpia. Gràcies a la presència d’ENTI-UB, escola pionera en noves tecnologies, aniràs més enllà de les clàssiques teràpies manuals. Com alumne aprofundiràs en l’aplicació dels darrers avanços tecnològics a l’àmbit de la fisioteràpia, seràs capaç de crear i desenvolupar noves aplicacions tecnològiques, aconseguint augmentar tant l’eficàcia dels diagnòstics en fisioteràpia, com els resultats terapèutics dels mateixos i l’adherència al tractament per part del pacient.

Sens dubte, les noves tecnologies són cada vegada més presents a tots els àmbits de la nostra societat. Durant aquest Grau dominaràs les TIC des d’un punt de vista ampli. No només aprofundiràs en la tecnologia purament mèdica, sinó que compartiràs recursos amb altres disciplines com l’arquitectura (estudis de reconstrucció en tres dimensions que han facilitat el tractament de malalties de la columna vertebral) o els jocs virtuals (beneficis de la utilització de la Plataforma Wii Fit en el tractament de les lesions de les articulacions del turmell o genoll).

A més, comptaràs amb un equip docent altament qualificat i directament vinculat amb el món professional. Un cop finalitzis aquesta titulació, podràs esdevenir un nou professional amb caràcter internacional, amb capacitat d’afegir qualitat al servei assistencial i crear nous recursos. Tot plegat facilitarà la teva ocupabilitat al mercat nacional, europeu i internacional.

Si vols estudiar fisioteràpia en anglès a Barcelona i aprendre els darrers avanços tecnològics, aplicats en aquest camp, matricula’t al setembre al Grau en Fisioteràpia Internacional UB-UdG. Encara queden places!

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?