Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols estudiar Fisioteràpia? Fes-ho en anglès a Barcelona i amb la tecnologia més innovadora amb el Grau en Fisioteràpia Internacional

20 juny 2016

Vols estudiar Fisioteràpia? Fes-ho en anglès a Barcelona i amb la tecnologia més innovadora amb el Grau en Fisioteràpia Internacional

Al Campus de la UB, tens l’oportunitat d’estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG). Una formació universitària íntegrament en anglès que et permetrà conèixer la tecnologia més innovadora aplicada al camp de la salut. La combinació d’aquests dos factors et convertiran en un professional amb caràcter internacional, coneixedor de les noves TIC aplicades al diagnòstic, tractament i rehabilitació d’una lesió.

De la mà d’un professorat especialitzat, altament qualificat en l’àmbit de la docència, amb anys d’experiència en la pràctica clínica i criteris curriculars d’excel·lència acadèmica en recerca, obtindràs una formació posada al dia i de qualitat, abastant totes les noves tendències tecnològiques com els Serious Games o noves apps aplicades a la salut. Tot plegat et dotarà dels coneixements i eines necessàries per ser capaç de crear nous recursos o aplicacions tecnològiques com: apps mòbils, software o modelatge tridimensional aplicats a la fisioteràpia. Per tant, seràs capaç d’innovar i  afegir qualitat al servei assistencial.

Altre aspecte positiu d’aquests estudis és la seva clara aposta per la personalització, oferint una formació a mida de cada estudiant. En aquest sentit, cal destacar que tindràs a la teva disposició un servei de seguiment i assessorament individualitzat en aspectes acadèmics i d’orientació professional. A més, podràs completar la teva formació reglada participant en jornades, seminaris i cursos, impartits per experts dels diferents àmbits de la salut.

Durant aquests estudis, també tindràs l’oportunitat de fer les teves pràctiques als millors centres especialitzats en fisioteràpia de tota Catalunya i França. D’altra banda, també cal assenyalar que podràs accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a destacades universitats d’arreu del món.

En definitiva, gràcies al Grau en Fisioteràpia Internacional d’ENTI-UB i EUSES-UdG és possible estudiar 100% en anglès a Barcelona i posar en pràctica la tecnologia més innovadora i multidisciplinària aplicada a l’àmbit sanitari amb un enfocament innovador i de qualitat.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?