Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols estudiar Fisioteràpia a Barcelona i en anglès? Grau en Fisioteràpia Internacional UB-UdG, una experiència amb vocació internacional

25 juny 2015

Vols estudiar Fisioteràpia a Barcelona i en anglès? Grau en Fisioteràpia Internacional UB-UdG, una experiència amb vocació internacional

Si vols estudiar fisioteràpia a una universitat basada en l’excel·lència i formant-te en anglès per a que siguis perfectament competent en aquest idioma de manera professional, la millor opció és El Grau interuniversitari en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) del Campus de Barcelona.

A més, si decideixes estudiar aquest Grau, realitzaràs una formació dinàmica, orientada al món professional i amb l’avantatge d’un doble valor afegit: l’aplicació de les noves tecnologies i una formació íntegrament en llengua anglesa. Aquests dos aspectes són clau per facilitar el teu accés al mercat laboral, tant nacional  com europeu.

L’auge de les noves tecnologies aplicades a l’àmbit de la salut és imparable. Per tant, conèixer les darreres eines de l’anomenat e-health, avui dia, és fonamental. En aquest sentit, gràcies a la presència d’ENTI-UB en aquest Grau, com alumne et nodriràs de l’experiència que una formació universitària pionera en noves tecnologies et pot aportar: desenvolupament d’eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicació de nous avanços tecnològics; i fins i tot, la possibilitat de treballar en la creació de noves aplicacions tecnològiques com apps mòbils o programari informàtic en l’àmbit de la fisioteràpia.

Cal remarcar que mentre estudies aquest Grau en Fisioteràpia UB-UdG no seràs un simple usuari de les noves tecnologies, sinó que seràs un coneixedor en profunditat de les mateixes i tindràs la capacitat de saber on recórrer per crear aquells elements tecnològics necessaris per al teu desenvolupament i especialització professional.

Així doncs, estudiar el Grau de Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona, et donarà les claus per convertir-te en un nou professional amb caràcter internacional, capaç d’afegir qualitat al servei assistencial i al mateix temps, adquirir la capacitat de crear nous recursos.

A més tot són avantatges, perquè si estudies aquesta titulació, no només accediràs a una formació acadèmica de qualitat i excel·lència, sinó també a múltiples programes d’intercanvi internacional; així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a altres països.

No t’ho pensis més, i estudia el Grau en Fisioteràpia UB-UdG en anglès.

 

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?