Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols estudiar en un campus especialitzat en l’àmbit sanitari? Tria el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

15 febrer 2016

Vols estudiar en un campus especialitzat en l’àmbit sanitari? Tria el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

Al Campus de la Salut de la Universitat de Barcelona (UB), tens l’oportunitat d’estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG). En aquestes mateixes instal·lacions, també es duen a terme els Graus en Infermeria, Medicina i Odontologia. Per tant, et formaràs en un entorn especialitzat en l’àmbit sanitari, aprenent a integrar les noves tecnologies al camp de la fisioteràpia.

Al llarg d’aquests estudis, obtindràs una formació actualitzada i de qualitat íntegrament en anglès, a càrrec del millor equip docent. A més,  des del principi, aprendràs a desenvolupar eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicaràs nous avanços tecnològics i fins i tot, tindràs la possibilitat de treballar en la creació de noves aplicacions tecnològiques com: apps mòbils, software o modelatge tridimensional aplicats a la fisioteràpia. A més a aquest Grau, no s’inclou únicament la tecnologia únicament mèdica, sinó que es comparteixen recursos amb altres disciplines com l’arquitectura o l’àmbit dels videojocs, a través dels jocs aplicats.

Actualment, és fonamental per a tot fisioterapeuta conèixer i incorporar a la seva pràctica clínica diària eines pròpies de la salut 2.0. Les noves apps i softwares de salut estan esdevenint essencials en el diagnòstic, tractament i rehabilitació d’una lesió. A més, aconsegueixen una major adherència dels pacients als tractaments.

Altre avantatge d’aquest Grau és que en tot moment, mantindràs un continu vincle entre el desenvolupament acadèmic i el món professional. Una mostra d’això, és que aquesta titulació disposa de més de 1000 convenis de pràctiques en centres distribuïts per tota Catalunya i França. Cal destacar que més del 25% dels alumnes aconsegueix feina, a través d’aquest pràcticum. A més, també cal destacar que podràs accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a altres països.

Tria una formació especialitzada i de qualitat; estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona, un entorn universitari especialitzat en la salut.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?