Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols establir networking internacional amb universitats de prestigi? Estudia el Grau en anglès en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB

04 juliol 2016

Vols establir networking internacional amb universitats de prestigi? Estudia el Grau en anglès en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB

El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) es caracteritza per una marcada vocació internacional. D’una banda, cal destacar que des del Campus de la Universitat de Barcelona (UB), duràs a terme una formació universitària íntegrament en anglès, un idioma imprescindible, no solament en l’àmbit laboral; sinó també, en l’acadèmic i científic, permetent-te accedir a un ampli ventall de fonts d’informació i textos científics en aquesta llengua. I de l’altra, cal assenyalar que tindràs l’oportunitat d’ampliar el teu networking internacional, gràcies als múltiples programes d’intercanvi internacional amb prestigioses universitats internacionals; o també, realitzant els teus estudis de postgrau a països d’arreu del món.

Per tant, durant aquest Grau, tindràs l’oportunitat de compartir el teu aprenentatge amb estudiants d’altres països; ampliant, així, la teva xarxa de contactes i construint enriquidores relacions amb estudiants de diferents països. Aquest darrer aspecte, et proporcionarà les eines necessàries per facilitar la teva futura inserció laboral, tant al mercat europeu com  internacional.

Quant a l’itinerari acadèmic d’aquests estudis, cal destacar que es tracta d’una formació orientada a l’aprenentatge dels diferents aspectes de la fisioteràpia del S. XXI. Es treballa la valoració, el diagnòstic, el disseny i el desenvolupament de tractaments, amb el valor afegit d’incorporar les noves TIC pròpies de l’e-health al camp de la salut. Un altre avantatge d’aquest Grau és el seu excel·lent professorat. Comptaràs amb uns professionals altament qualificats en l’àmbit de la docència i vinculats amb el dia a dia de la professió. Tot plegat et dotarà d’un perfil professional molt competitiu, convertint-te en un expert en les tecnologies pròpies de la salut 2.0, sent capaç d’aplicar-les en l’abordatge i el tractament de lesions.

A més, sempre estaràs al dia de les darreres tendències de la professió a través de jornades, seminaris i cursos, impartits per experts dels diferents àmbits de la salut. I això no és tot, com alumne, també tindràs la possibilitat de participar en projectes d’investigació o de creació de les teves pròpies aplicacions tecnològiques com apps mòbils o software aplicats al camp de la fisioteràpia i la salut.

Aposta per una formació innovadora i de qualitat; tria el Grau en anglès en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB. La millor manera de posar en pràctica els nous avanços tecnològics aplicats a la fisioteràpia i d’ampliar el teu networking internacional.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?