Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols dur a terme uns estudis íntegrament en anglès amb tutories personalitzades? Tria el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

29 febrer 2016

Vols dur a terme uns estudis íntegrament en anglès amb tutories personalitzades? Tria el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

Si decideixes estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) al Campus de Barcelona; obtindràs una formació actualitzada, de qualitat i 100% en anglès que facilitarà la teva futura incorporació al mercat laboral. A més, tindràs a la teva disposició tutories personalitzades, fonamentals per assessorar-te en aspectes acadèmics i d’orientació professional.

A més, durant aquest Grau, comptaràs amb un professorat altament qualificat amb una extensa experiència professional. Això t’aportarà una excel·lent formació que et permetrà esdevenir un nou professional, coneixedor de les noves TIC aplicades a l’àmbit sanitari. Precisament, aquesta titulació és l’única que fusiona fisioteràpia i tecnologia. Per tant, esdevindràs un expert en les tecnologies pròpies de l’e-health i en l’aplicació de noves eines en el diagnòstic, tractament i rehabilitació d’una lesió, garantint una major adherència per part dels pacients als tractaments.

Sens dubte, al llarg d’aquests estudis, coneixeràs la tecnologia més innovadora i puntera aplicada al camp de la fisioteràpia. Aprendràs a desenvolupar eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicaràs nous avanços tecnològics i fins i tot, tindràs la possibilitat de crear les teves pròpies aplicacions tecnològiques com: apps mòbils, software o modelatge tridimensional. A més, no únicament s’inclou la tecnologia purament mèdica, sinó que es comparteixen recursos amb altres disciplines com l’arquitectura, l’àmbit dels videojocs o els Serious Games.

Un darrer avantatge d’aquest Grau, és la possibilitat de realitzar pràctiques acadèmiques als millors centres especialitzats en fisioteràpia. De fet, aquesta universitat té signats més de 1000 convenis de pràctiques a l’any en centres distribuïts per tota Catalunya i França. A més, una dada molt positiva, respecte a aquest pràcticum, és que al voltant del 25% dels alumnes aconsegueix la seva primera feina. D’altra banda, també cal esmentar que podràs accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a altres països.

Aposta pel teu futur professional, escollint el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona. La millor manera d’obtenir una formació innovadora, de qualitat, 100% en anglès i amb un assessorament individualitzat.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?