Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols dur a terme una formació innovadora i de qualitat a Barcelona, una ciutat acollidora? Tria el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB

18 abril 2016

Vols dur a terme una formació innovadora i de qualitat a Barcelona, una ciutat acollidora? Tria el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB

Ara tens l’oportunitat d’escollir una formació universitària innovadora i de qualitat a Barcelona, una ciutat acollidora que et dóna totes les facilitats. Ens referim al Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) i de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) al millor Campus de la Salut de Barcelona. Es tracta d’uns estudis universitaris que fusionen la fisioteràpia amb la tecnologia i a més, íntegrament en anglès amb l’objectiu de facilitar la teva incorporació al mercat laboral nacional i internacional.

Durant aquest Grau, aprendràs els diferents aspectes de la fisioteràpia: des de la valoració, el diagnòstic, el disseny i el desenvolupament de tractaments, incorporant les noves tecnologies aplicades al camp de la salut. Obtindràs una formació pionera en les noves TIC que et dotarà dels coneixements necessaris per crear noves aplicacions tecnològiques: apps mòbils, software o modelatge tridimensional a l’àmbit de la fisioteràpia. Així doncs, com alumne no seràs un simple usuari de les noves tecnologies, sinó que seràs un coneixedor en profunditat de les mateixes i tindràs la capacitat de saber on recórrer per crear aquells elements tecnològics necessaris per al teu desenvolupament i especialització professional.

A més, comptaràs amb un excel·lent professorat, altament qualificat i actiu professionalment. Durant aquest Grau, també cal assenyalar que tindràs a la teva disposició tutories personalitzades, essencials per assessorar-te en aspectes acadèmics i d’orientació professional. Tot plegat et permetrà assolir un ensenyament complet, actualitzat i de qualitat.

Un darrer aspecte a destacar, és la vocació internacional d’aquests estudis. Per això, a banda d’estudiar en anglès, tindràs l’oportunitat d’accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional a prestigioses universitats estrangeres, així com a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a països d’arreu del món. A més, també tindràs la possibilitat de realitzar pràctiques acadèmiques als millors centres especialitzats en fisioteràpia. Cal dir que al voltant del 25% dels alumnes aconsegueix la seva primera feina a través d’aquestes pràctiques.

Tria la millor formació universitària a Barcelona; estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB, uns estudis innovadors, de qualitat i amb vocació internacional.

 

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?