Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols dur a terme un grau universitari que fusiona la fisioteràpia i la tecnologia? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la Salut de la Universitat de Barcelona (UB)

28 març 2016

Vols dur a terme un grau universitari que fusiona la fisioteràpia i la tecnologia? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la Salut de la Universitat de Barcelona (UB)

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport – centre adscrit a la Universitat de Girona (EUSES-UdG) i l’Escola de Noves Tecnologies Interactives – centre adscrit a la Universitat de Barcelona (ENTI-UB) s’uneixen per oferir el Grau en Fisioteràpia Internacional, el primer grau universitari que fusiona la fisioteràpia amb la tecnologia. Aquests estudis posen el seu focus en l’aprenentatge pràctic dels diferents aspectes de la fisioteràpia, incorporant les noves tecnologies. Alhora, també adquiriràs una sòlida formació teòrica, mantenint en tot moment un contacte directe amb el món professional.

Sens dubte, la presència d’ENTI-UB a aquest Grau et permetrà nodrir-te de l’experiència que una formació universitària pionera en noves tecnologies pot aportar. Com per exemple: el desenvolupament d’eines de valoració pròpies de la fisioteràpia; l’aplicació de nous avanços tecnològics en aquest camp, i fins i tot la possibilitat de treballar en la creació de noves aplicacions tecnològiques: apps mòbils, programari informàtic o modelatge tridimensional en l’àmbit de la fisioteràpia.

Per tant, gràcies a aquesta fusió d’EUSES – ENTI al Grau en Fisioteràpia Internacional del Campus de la Salut de la UB, no seràs un simple usuari de les noves tecnologies, sinó que seràs un coneixedor en profunditat de les mateixes i tindràs la capacitat de saber on recórrer per crear aquells elements tecnològics necessaris per al seu desenvolupament i especialització professional.

A més, amb l’objectiu d’obrir-te les portes al mercat estranger, les classes són íntegrament en anglès. Actualment, el domini d’aquest idioma esdevé essencial, essent una competència bàsica per al coneixement de la producció científica i per facilitar la teva inserció laboral.

En definitiva, un cop finalitzis aquest Grau, et convertiràs en un professional de caràcter internacional amb capacitat de generar nous recursos. A més, dominaràs les tecnologies més innovadores aplicades a la fisioteràpia.

Coneix els darrers avanços tecnològics aplicats a la fisioteràpia; estudiant el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la Salut de Barcelona.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?