Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols dedicar-te a l’àmbit de la traumatologia, les lesions esportives o la pediatria estudiant en anglès? Matricula’t ara al setembre al Grau en Fisioteràpia Internacional a Barcelona

14 setembre 2015

Vols dedicar-te a l’àmbit de la traumatologia, les lesions esportives o la pediatria estudiant en anglès? Matricula’t ara al setembre al Grau en Fisioteràpia Internacional a Barcelona

Estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional, de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), en anglès al Campus Bellvitge de Barcelona et proporcionarà els elements teòrics i pràctics fonamentals per poder exercir en diverses àrees professionals. Cal destacar que les sortides professionals d’aquest Grau són molt àmplies. Podràs dedicar-te a l’àmbit de la traumatologia, a la prevenció i el tractament de les lesions esportives, a la pediatria, a l’abordatge d’afeccions cardiorespiratòries, a l’ergonomia, a la neurologia, a l’uro-ginecologia, a la reumatologia, entre molts altres.

A més un cop t’hagis graduat, també tens la possibilitat d’exercir com a fisioterapeuta de manera autònoma o integrant-te en equips multidisciplinaris com per exemple: clíniques, centres d’atenció primària o hospitals. Altre àmbit professional, d’entrada menys conegut, és el de la docència i el desenvolupament professional acadèmic. El nombre de fisioterapeutes que es dediquen a l’ensenyament no para de créixer. Es tracta doncs d’un àmbit que està assolint un gran interès en el món de la fisioteràpia.

Altre aspecte important d’aquests estudis és que són els primers a combinar fisioteràpia i TIC. Aquest aspecte també obre noves oportunitats laborals al seu alumnat, permetent que es desenvolupin professionalment en el camp de l’aplicació tecnològica a l’àmbit de la fisioteràpia. Aquest és tot un sector innovador, en potència i amb un ampli espectre de desenvolupament a la nostra societat, doncs uneix aspectes tan rellevants com l’atenció sanitària i les noves tecnologies.

A més, mentre estudiïs el Grau en Fisioteràpia Internacional comptaràs amb un equip docent altament qualificat i directament vinculat amb el món professional. Un cop finalitzis aquesta titulació, podràs esdevenir un nou professional amb caràcter internacional, amb capacitat d’afegir qualitat al servei assistencial i crear nous recursos. Tot plegat facilitarà la teva inserció laboral tant al mercat nacional, europeu com internacional.

Aposta pel teu futur professional, escollint un Grau universitari que t’ofereix un ampli ventall de sortides professionals. No esperis més i fes la teva matrícula ara al setembre al Grau en Fisioteràpia Internacional UB-UdG.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?