Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols dedicar-te a la prevenció i tractament de les lesions esportives? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

16 novembre 2015

Vols dedicar-te a la prevenció i tractament de les lesions esportives? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

Davant el creixent auge, popularització i desenvolupament de l’esport a la nostra societat, cada cop pren més força un nou perfil professional: el del fisioterapeuta de l’esport. És a dir, un professional sanitari especialitzat en la prevenció i tractament de lesions esportives. Si vols dedicar-te professionalment a aquest àmbit, una excel·lent opció és estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) al Campus de Barcelona.

Durant aquest Grau, aprendràs els aspectes fonamentals de la fisioteràpia com la valoració, el diagnòstic, el disseny i desenvolupament de tractaments, amb l’avantatge d’estudiar íntegrament en anglès. A més, gràcies a la unió d’ENTI-UB i EUSES-UdG, aprendràs a integrar les noves tecnologies a l’àmbit de la fisioteràpia. Fins i tot, seràs capaç de crear apps mòbils o programari informàtic aplicat a aquest camp.

Així doncs, com alumne d’aquest Grau adquiriràs una formació transversal i de qualitat. Assignatures com: Anatomia, Fisiologia i Massoteràpia, et prepararan per ser més eficaç en la recuperació o rehabilitació dels pacients. Coneixeràs i sabràs abordar les lesions més comunes de la pràctica esportiva: contractures musculars, sobrecàrregues, contusions, elongacions, distensions i ruptures de fibres; tendinopaties; esquinços o distensions de lligaments.

Al mateix temps, aprendràs una gran varietat de mètodes de recuperació funcional, com per exemple: l’embenat funcional, la isocinètica, la hidroteràpia, la crioteràpia, la termoteràpia i l’electroteràpia, entre altres disciplines, totalment indicades en la correcta recuperació de l’esportista. Tot plegat, et permetrà poder incorporar-te en la plantilla tècnica dels clubs i equips esportius.

Finalment, cal destacar que aquesta titulació disposa de més de 1000 convenis de pràctiques a l’any en centres distribuïts per tota Catalunya i França. A més, prop del 25% dels alumnes aconsegueix feina, a través d’aquestes pràctiques.

Si vols esdevenir un futur fisioterapeuta de l’esport, estudiant en anglès i coneixent de ben a prop la salut 2.0; la millor opció, és estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?