Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols conèixer l’impacte de les noves tecnologies en l’àmbit sanitari? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

28 desembre 2015

Vols conèixer l’impacte de les noves tecnologies en l’àmbit sanitari? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

Actualment, l’ús de les noves tecnologies al món sanitari i socialésimprescindible. Les TIC estan canviant la manera d’interactuar dels diversos actors del sistema sanitari, aconseguint una major eficiència i sostenibilitat del mateix. Si vols conèixer en profunditat l’impacte de les noves TIC en l’àmbit de la fisioteràpia, una excel·lent opció és estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) al Campus de Barcelona.

Com alumne obtindràs una formació actualitzada i de qualitat íntegrament en anglès. A més,  des del principi, aprendràs a desenvolupar eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicaràs nous avanços tecnològics i fins i tot,tindràs la possibilitat de treballar en la creació de noves aplicacions tecnològiquescom: apps mòbils, software o modelatgetridimensionalaplicats a la fisioteràpia. A més a aquest Grau, no s’inclou únicament latecnologia puramentmèdica, sinó que es comparteixen recursos amb altres disciplines com l’arquitecturao l’àmbit dels videojocs, a través dels jocs aplicats.

Avui dia és fonamental per a tot fisioterapeutaconèixer i incorporar a la seva pràctica clínica diària eines pròpies de la salut 2.0. Les noves aplicacions i softwares de salut estan esdevenint peces claus en el diagnòstic, tractament i rehabilitació d’una lesió. A més, aconsegueixen una major adherència dels pacients als tractaments.

Altre aspecte positiu d’aquest Grau és que en tot moment,mantindràs un continu vincle entre el desenvolupament acadèmic i el món professional. Una mostra d’això, és que aquesta titulació disposa de més de 1000 convenis de pràctiques en centres distribuïts per tota Catalunya i França. Cal destacar que més del 25% dels alumnes aconsegueix feina, a través d’aquest pràcticum. A més, també cal destacar que podràs accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a altres països.

Aprèn els darrers avanços tecnològics aplicats a la fisioteràpia, de la mà d’un equip docent altament qualificat, amb anys d’experiència en la pràctica clínica i criteris curriculars d’excel·lència acadèmica. Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?