Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols conèixer la tecnologia d’avantguarda aplicada a la fisioteràpia, estudiant en anglès? Matricula’t al Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

21 setembre 2015

Vols conèixer la tecnologia d’avantguarda aplicada a la fisioteràpia, estudiant en anglès? Matricula’t al Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) i l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) s’han unit per aplicar la tecnologia més innovadora i puntera a la fisioteràpia. Amb aquesta voluntat neix el primer Grau en Fisioteràpia Internacional que fusiona fisioteràpia i tecnologia, amb el valor afegit d’estudiar en anglès al Campus-Bellvitge de Barcelona. Aquests dos aspectes són clau per atorgar a l’alumnat un perfil molt atractiu de cara a la seva futura inserció laboral tant en el mercat laboral europeu com internacional.

Gràcies a la presència d’EUSES-UdG i ENTI, obtindràs l’experiència d’una formació universitària pionera en noves tecnologies, aplicada a l’àmbit sanitari. En aquest sentit, aprendràs a desenvolupar les eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicaràs nous avanços tecnològics; i fins i tot, tindràs la possibilitat de treballar en la creació de noves aplicacions tecnològiques com apps mòbils o programari informàtic en l’àmbit de la fisioteràpia.

Així doncs, estudiar aquest Grau en Fisioteràpia Internacional a Barcelona és garantia de qualitat. Comptaràs amb un equip docent altament qualificat amb una àmplia experiència professional. Tot plegat t’aportarà una excel·lent formació teòrica-pràctica que et permetrà convertir-te en un nou professional, amb caràcter internacional, coneixedor en profunditat  de l’anomenat salut 2.0, sent capaç d’afegir qualitat al servei assistencial i generar nous recursos.

D’altra banda, també cal esmentar la importància de la part pràctica en aquest Grau. Des del primer curs, tindràs l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements teòrics que hagis anat adquirint; doncs, aquesta titulació disposa de més de 1000 convenis de pràctiques a l’any en centres distribuïts per tota Catalunya i França. Cal destacar que més del 25% dels alumnes aconsegueix feina, a través de les pràctiques acadèmiques externes. D’altra banda, també cal destacar que podràs  accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a altres països.

Aprèn les darreres tendències en tecnologia, aplicades a la fisioteràpia. Matricula’t al Grau en Fisioteràpia Internacional UB-UdG. Encara queden places!

 

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?