Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols conèixer en profunditat les noves tecnologies aplicades a la fisioteràpia, estudiant en anglès? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

26 octubre 2015

Vols conèixer en profunditat les noves tecnologies aplicades a la fisioteràpia, estudiant en anglès? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

Actualment, la utilització de les noves TIC és un requisit imprescindible per a tot fisioterapeuta en l’exercici de la seva pràctica clínica. Si vols formar-te en fisioteràpia i aprendre els darrers avanços tecnològics en aquest àmbit, ara ho tens més fàcil que mai amb el primer Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) i l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) al Campus de Barcelona.

Ambdues universitats EUSES-UdG i ENTI-UB s’han unit per aplicar la tecnologia més innovadora i puntera a la fisioteràpia. Per tant, durant aquest Grau es produeix una autèntica fusió entre fisioteràpia i tecnologia, amb el valor afegit d’estudiar en anglès. Aquests dos aspectes són claus per dotar-te d’un perfil professional altament competitiu.

Com alumne, aprendràs a desenvolupar les eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicaràs nous avanços tecnològics; i fins i tot, tindràs la possibilitat de treballar en la creació de noves aplicacions tecnològiques com apps mòbils o programari informàtic en l’àmbit de la fisioteràpia.

Pel que fa a l’equip docent, comptaràs amb un professorat qualificat amb una extensa experiència professional. Tot plegat t’aportarà una excel·lent formació que et permetrà convertir-te en un nou professional, amb caràcter internacional, coneixedor en profunditat de l’anomenada salut 2.0 o m-health, sent capaç d’afegir qualitat al servei assistencial i generar nous recursos.

Finalment, també cal esmentar la importància del vessant més pràctic d’aquests estudis. Aquesta titulació disposa de més de 1000 convenis de pràctiques a l’any en centres distribuïts per tota Catalunya i França. Cal destacar que més del 25% dels alumnes aconsegueix feina, a través d’aquestes pràctiques. A més, també podràs accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a altres països.

Si vols aprendre en profunditat les noves TIC aplicades a l’àmbit de la fisioteràpia en anglès; la millor opció és estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional UB-UdG.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?