Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols conèixer els darrers avanços tecnològics aplicats a la salut? Estudia el Grau en anglès en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB

30 maig 2016

Vols conèixer els darrers avanços tecnològics aplicats a la salut? Estudia el Grau en anglès en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB

Durant el Grau en Fisioteràpia Internacional, de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), aprendràs a aplicar la tecnologia més innovadora al camp de la fisioteràpia i de la salut, estudiant íntegrament en anglès.  Tot plegat, et permetrà convertir-te en un expert en les tecnologies pròpies de la salut 2.0 i en l’aplicació de noves eines en el diagnòstic, tractament i rehabilitació d’una lesió, garantint una major adherència per part dels pacients als tractaments.

A més al Campus de la UB, comptaràs amb un professorat de primer nivell amb una àmplia experiència acadèmica i professional. Tot plegat, et permetrà convertir-te en un nou professional amb caràcter internacional, amb capacitat d’afegir qualitat al servei assistencial i crear nous recursos o aplicacions tecnològiques com: apps mòbils, software o modelatge tridimensional aplicats a la fisioteràpia.

D’altra banda, cal destacar que aquests estudis potencien el vessant més pràctic. En aquest sentit, cal destacar que aquesta titulació disposa de convenis de pràctiques a reconeguts centres distribuïts per tota Catalunya i França. D’altra banda, també cal assenyalar que podràs accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a altres països.

En definitiva, aquesta titulació t’aportarà una formació dinàmica, orientada al món professional i amb l’avantatge d’un doble valor afegit: l’aplicació de les noves tecnologies i la formació específica en llengua anglesa, atorgant-te un perfil professional molt competitiu que facilitarà el teu networking i inserció al mercat laboral internacional.

Per tant, si vols conèixer la tecnologia més innovadora i multidisciplinària aplicada a l’àmbit sanitari amb un enfocament innovador i de qualitat; tria el Grau en Fisioteràpia Internacional d’ENTI-UB i EUSES-UdG al Campus de la UB, un entorn universitari especialitzat en l’àmbit de la salut, on també s’imparteixen els Graus d’infermeria, medicina, odontologia, entre altres.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?