Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols comptar amb un professorat altament qualificat per a la docència? Estudia el Grau en anglès en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB

13 maig 2016

Vols comptar amb un professorat altament qualificat per a la docència? Estudia el Grau en anglès en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB

L’itinerari formatiu del Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) es caracteritza per la seva vocació internacional, oferint una formació íntegrament en anglès, i per la incorporació dels darrers avanços tecnològics a l’àmbit de la fisioteràpia com a resposta a les necessitats de la nostra societat actual. A més, durant aquest Grau s’aposta per una formació actualitzada i de qualitat, a càrrec d’un professorat altament qualificat en l’àmbit de la docència, amb anys d’experiència en la pràctica clínica i criteris curriculars d’excel·lència acadèmica en recerca i investigació.

Gràcies a un professorat de primer nivell, al llarg d’aquests estudis, coneixeràs la tecnologia més innovadora i puntera aplicada al camp de la fisioteràpia. Aprendràs els diferents aspectes de la fisioteràpia com: la valoració, el diagnòstic o el disseny de tractaments; aplicaràs nous avanços tecnològics i fins i tot, tindràs la possibilitat de crear les teves pròpies aplicacions tecnològiques en aquest camp. A més, no únicament s’inclou la tecnologia purament mèdica, sinó que es comparteixen recursos amb altres disciplines com l’arquitectura, l’àmbit dels videojocs o els Serious Games. En definitiva, esdevindràs un expert en les tecnologies pròpies de l’e-health i en l’aplicació de noves eines en el diagnòstic, tractament i rehabilitació d’una lesió, garantint una major adherència per part dels pacients als tractaments.

Altre aspecte positiu d’aquests estudis és la seva clara aposta per la personalització, adaptant-se a cada estudiant; per això, posaran a la teva disposició un servei de seguiment i assessorament individualitzat en aspectes acadèmics i d’orientació professional. A més, també s’incentiva la formació complementària, a través de jornades, seminaris i cursos, duts a terme per experts dels diferents àmbits de la salut.

Finalment, per tal d’ampliar la teva xarxa de contactes, aquest Grau també et permetrà accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional a prestigioses universitats internacionals; així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a països d’arreu del món.

Estudia la fisioteràpia del Segle XXI de la mà dels millors professors; tria el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB.

 

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?