Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols assolir un currículum acadèmic competitiu que et possibiliti treballar a l’estranger? Vine a estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

22 febrer 2016

Vols assolir un currículum acadèmic competitiu que et possibiliti treballar a l’estranger? Vine a estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

Si vols assolir un currículum acadèmic atractiu i altament competitiu que et possibiliti treballar a l’estranger; la millor opció formativa la tens amb el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) al Campus de Barcelona.

En primer lloc, cal destacar que es tracta del primer grau universitari íntegrament en anglès, especialitzat en l’àmbit de la salut i la fisioteràpia. Sens dubte, el domini d’aquest idioma és fonamental tant en l’àmbit educacional com laboral. D’una banda, facilitarà el teu accés a una gran quantitat d’informació i textos científics; per tant, podràs conèixer els darrers avenços en aquest sector i establir networking internacional i de l’altra; professionalment parlant, t’obrirà les portes al mercat estranger.

A més, durant aquests estudis es combina la fisioteràpia amb la tecnologia. Per tant, adquiriràs els coneixements necessaris per poder crear noves apps tecnològiques o software aplicats a la fisioteràpia. A més, estudiaràs al Campus de la Salut de la Universitat de Barcelona (UB), on també s’imparteixen altres estudis relacionats amb la salut com: Infermeria, Medicina, Odontologia, etc. Per tant, coneixeràs amb tots els detalls els darrers avanços tecnològics aplicats a l’àmbit sanitari: salut 2.0, les noves TIC, l’m-health, aprenent a integrar totes aquestes tecnologies més innovadores al teu dia a dia.

Tot això de la mà d’un excel·lent equip docent. Tindràs a la teva disposició un professorat altament qualificat, amb anys d’experiència en la pràctica clínica i criteris curriculars d’excel·lència acadèmica. A més, comptaràs amb un servei de seguiment i assessorament individualitzat en aspectes acadèmics i d’orientació professional.

Finalment, una mostra més de la vocació internacional d’aquests estudis, és el fet de tenir l’oportunitat d’accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional a prestigioses universitats estrangeres, així com a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a països d’arreu del món.

Tria una formació actualitzada i de qualitat; estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona, els primers estudis íntegrament en anglès que faciliten la teva incorporació al mercat laboral internacional.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?