Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols assolir un currículum acadèmic atractiu que et faciliti treballar a l’estranger? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB

13 juny 2016

Vols assolir un currículum acadèmic atractiu que et faciliti treballar a l’estranger? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB

El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) és l’única titulació íntegrament en anglès que incorpora els darrers avanços tecnològics a la fisioteràpia. La suma d’aquests dos factors et permetran assolir una formació actualitzada i de qualitat, que facilitarà el teu accés al mercat laboral internacional.

Així doncs, des de Barcelona, tens l’oportunitat de dur a terme una formació universitària 100% en anglès, un idioma imprescindible no solament en l’àmbit laboral; sinó també en l’acadèmic i científic, permetent-te accedir a un ampli ventall de fonts d’informació i textos científics en aquesta llengua. D’aquesta manera, podràs conèixer els darrers avenços en aquest sector i ampliar els teus contactes, establint networking internacional.

D’altra banda, cal destacar que durant aquests estudis la fisioteràpia i la tecnologia van unides. Això et permetrà adquirir els coneixements necessaris per poder crear noves apps tecnològiques i estar al dia dels darrers avanços tecnològics aplicats a l’àmbit sanitari: salut 2.0, les noves TIC, l’m-health, aprenent a integrar totes aquestes tecnologies més innovadores al teu dia a dia.

Tot plegat de la mà del millor professorat. Tindràs a la teva disposició uns professionals altament qualificats, amb anys d’experiència en la pràctica clínica i criteris curriculars d’excel·lència acadèmica que t’oferiran un ensenyament especialitzat i personalitzat. Per això, posen a la teva disposició un servei de seguiment i assessorament individualitzat per resoldre els teus dubtes acadèmics o d’orientació professional.

Un darrer aspecte a destacar, és que podràs accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional a prestigioses universitats europees, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a destacats centres universitaris d’arreu del món.

Estudia en anglès des de Barcelona amb el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB; els únics estudis universitaris posats al dia en els darrers avanços tecnològics aplicats a la fisioteràpia que et permeten establir networking internacional i ampliar les teves perspectives professionals.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?