Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols aprendre a valorar i tractar lesions aplicant les noves tecnologies? Encara pots matricular-te al Grau en Fisioteràpia Internacional a Barcelona. Últimes places

28 setembre 2015

Vols aprendre a valorar i tractar lesions aplicant les noves tecnologies? Encara pots matricular-te al Grau en Fisioteràpia Internacional a Barcelona. Últimes places

Al Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona, es produeix una sinergia entre l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) i l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) per garantir la integració de les noves tecnologies aplicades al camp de la fisioteràpia. Durant aquest Grau aprendràs els diferents aspectes de la fisioteràpia: valoració, diagnòstic, disseny i desenvolupament de tractaments, amb el valor afegit d’estudiar  en anglès, un idioma, el domini del qual, amplia les teves oportunitats d’inserció laboral.

Des del primer curs, et nodriràs de l’experiència que una formació universitària pionera en noves tecnologies et pot aportar, com és el desenvolupament d’eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicació de nous avanços tecnològics i fins i tot, la possibilitat de treballar en la creació de noves aplicacions tecnològiques com: apps mòbils, software informàtic o modelatge tridimensional.

Com alumne no seràs un mer usuari de les noves tecnologies, sinó que les coneixeràs en profunditat i tindràs la capacitat de saber on recórrer per crear aquells elements tecnològics necessaris per al seu desenvolupament i especialització professional. Aprendràs a utilitzar-les i a crear nous recursos, de gran utilitat en l’àmbit de la fisioteràpia. Tot això és clau actualment, doncs les TIC cada cop són més importants i presents a tots els àmbits de la nostra societat i especialment en auge en el món de la fisioteràpia.

També cal destacar que durant aquests estudis, no només s’inclou la  tecnologia purament mèdica, sinó que també es fa una unió entre els diferents àmbits de les noves tecnologies, compartint recursos amb disciplines com l’arquitectura o els jocs virtuals que han permès crear més adherència als tractaments i millors resultats per part dels pacients. Un enfocament doncs, pluridisciplinari i molt enriquidor.

A més, comptaràs amb un equip docent altament qualificat, amb anys d’experiència en la pràctica clínica i criteris curriculars d’excel·lència acadèmica. No ho dubtis més, tria la millor formació especialitzada en noves tecnologies en anglès, estudiant a Barcelona. Matricula’t al Grau en Fisioteràpia Internacional UB-UdG. Encara ets a temps!

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?