Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Vols aprendre a aplicar les noves tecnologies al camp de la fisioteràpia? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

20 juliol 2015

Vols aprendre a aplicar les noves tecnologies al camp de la fisioteràpia? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

L’auge de les TIC s’expandeix a tots els àmbits de la nostra societat. La fisioteràpia, no s’ha quedat al marge d’aquesta tendència. Cada vegada més, a banda de les teràpies manuals, adquireix un major protagonisme l’aplicació de les noves tecnologies; les quals són de gran utilitat per als  diagnòstics i tractaments. Si vols aprendre en profunditat tots aquests aspectes, estudiant íntegrament en anglès, la millor opció és estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) al Campus de Barcelona.

Gràcies a la unió d’ENTI-UB i EUSES-UdG, com alumne del Grau en Fisioteràpia Internacional aprendràs a posar en pràctica les tecnologies d’avantguarda, aplicades a la fisioteràpia. És a dir, seràs capaç de desenvolupar eines de valoració; aplicaràs nous avanços tecnològics; tindràs la possibilitat de treballar en la creació de noves aplicacions tecnològiques (apps mòbils, programari informàtic o modelatge tridimensional) i experimentaràs les noves aplicacions dels videojocs en el camp de la salut, és a dir, els anomenats jocs aplicats o ‘Serious Games’.

A més, aquest Grau ha establert una sinergia entre diferents sectors de les noves tecnologies. Per tant, no inclou solament la tecnologia mèdica. De fet, es comparteixen recursos amb disciplines tan distants de la fisioteràpia com pot ser l’arquitectura; amb l’objectiu de tractar patologies de la columna vertebral. En aquesta línia, també cal destacar, la utilització de la Plataforma Wii Fit en el tractament de les lesions de les articulacions del turmell o genoll.

De manera que, si decideixes estudiar aquest Grau en Fisioteràpia Internacional en anglès, et convertiràs en un expert de caràcter internacional, coneixedor en profunditat de les noves tecnologies. Esdevindràs un professional amb una visió global, que afegirà qualitat al servei assistencial i que al seu torn, pot esdevenir desenvolupador de nous recursos.

No ho dubtis més. Si vols conèixer en profunditat les noves tecnologies aplicades a la fisioteràpia, la millor opció és estudiar el Grau interuniversitari en Fisioteràpia Internacional d’ENTI-UB i EUSES-UdG a la millor universitat en anglès de Barcelona.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?