Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Uns estudis universitaris íntegrament en anglès que et permetran fer networking? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

08 febrer 2016

Uns estudis universitaris íntegrament en anglès que et permetran fer networking? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) és la primera titulació universitària que fusiona fisioteràpia i tecnologia, íntegrament en anglès. Al llarg d’aquests estudis, aprendràs les tecnologies més punteres aplicades a la fisioteràpia i a més, tindràs l’oportunitat de compartir la teva formació amb estudiants d’altres països. Per tant, establiràs networking internacional; és a dir, ampliaràs la teva xarxa de contactes, construint enriquidores relacions amb persones del teu entorn acadèmic. Tot plegat, facilitarà la teva futura incorporació laboral, tant al mercat europeu com  internacional.

Quant a l’itinerari acadèmic d’aquests estudis, cal destacar que es tracta d’una formació orientada a l’aprenentatge dels diferents aspectes de la fisioteràpia com: la valoració, el diagnòstic, el disseny i el desenvolupament de tractaments, incorporant les noves TIC i aportant un enfocament internacional. Un altre avantatge d’aquest Grau és el seu equip docent. Comptaràs amb un professorat altament qualificat en l’àmbit de la docència, amb anys d’experiència en la pràctica clínica i criteris curriculars d’excel·lència acadèmica.

Altre aspecte positiu d’aquests estudis és el fet d’incentivar la formació complementària, a través de jornades, seminaris i cursos, duts a terme per experts dels diferents àmbits de la salut. A més, com alumne, també tindràs la possibilitat de participar en projectes d’investigació o de creació de noves aplicacions tecnològiques com apps mòbils o software aplicats al camp de la fisioteràpia i la salut. Per tant, coneixeràs en profunditat els darrers avanços tecnològics, les noves TIC, l’m-health, aprenent a integrar totes les tecnologies més innovadores.

Finalment, per tal d’ampliar encara més el teu networking, aquest Grau també et permetrà accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional a prestigioses universitats estrangeres; així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a països d’arreu del món.

Escull el primer Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona, una formació  especialitzada, de qualitat i 100% en anglès que et permetrà establir networking internacional.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?