Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Una formació universitària que t’obre les portes al mercat estranger? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

01 febrer 2016

Una formació universitària que t’obre les portes al mercat estranger? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

Si vols obtenir un perfil professional internacional i introduir-te en el mercat laboral europeu o internacional, ara ho tens més fàcil que mai amb el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG). Al Campus de Barcelona tindràs l’oportunitat de dur a terme el primer grau universitari íntegrament en anglès, especialitzat en l’àmbit de la salut i la fisioteràpia. Sens dubte, el domini d’aquest idioma t’aportarà importants avantatges tant en l’àmbit educacional com laboral. D’una banda, podràs accedir a una informació més actualitzada i completa, que et permetrà conèixer els últims avenços, establir networking i de l’altra, professionalment parlant, t’obrirà les portes al mercat estranger.

A banda d’assolir un nivell avançat d’anglès, durant aquests estudis es combina la fisioteràpia amb la tecnologia. Per tant, adquiriràs els coneixements necessaris per poder crear noves aplicacions tecnològiques com apps mòbils o software aplicats a la fisioteràpia. A més, estudiaràs al Campus de la Salut de la Universitat de Barcelona (UB), on també s’imparteix Infermeria, Medicina, Odontologia, etc. Per tant, coneixeràs en profunditat els darrers avanços tecnològics en l’àmbit de la salut, les noves TIC, l’m-health, aprenent a integrar totes aquestes tecnologies més innovadores al teu àmbit professional.

Un altre aspecte positiu d’aquesta titulació, és el fet de posar en pràctica els coneixements teòrics des dels primers cursos. Aquests estudis es fonamenten en un aprenentatge pràctic, basat en una sòlida formació teòrica, mantenint en tot moment un contacte permanent entre el desenvolupament acadèmic i el món professional.

Tot això de la mà del millor professorat. Tindràs a la teva disposició un equip docent altament qualificat, amb anys d’experiència en la pràctica clínica i criteris curriculars d’excel·lència acadèmica. A més, comptaràs amb un servei de seguiment i assessorament individualitzat en aspectes acadèmics i d’orientació professional.

Finalment responent a la vocació internacional d’aquests estudis, tindràs l’oportunitat d’accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional a prestigioses universitats estrangeres, així com a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a països d’arreu del món.

Prepara el teu futur amb èxit amb el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona. Els primers estudis 100% en anglès que faciliten la teva incorporació al mercat laboral estranger.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?