Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Una formació universitària que fusiona fisioteràpia amb tecnologia i 100% en anglès? Tria el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

07 març 2016

Una formació universitària que fusiona fisioteràpia amb tecnologia i 100% en anglès? Tria el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

Al Campus de la Salut de la Universitat de Barcelona (UB), pots dur a terme el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG). Els primers estudis universitaris íntegrament en anglès que ofereixen una fusió entre la fisioteràpia i les noves tecnologies.

Conèixer i implementar les noves TIC a la pràctica clínica diària ha esdevingut un element imprescindible per a tot fisioterapeuta. Sens dubte, la irrupció de noves eines com els jocs aplicats a la salut es van consolidant com a instruments útils en: el diagnòstic, tractament i rehabilitació d’una lesió, garantint una major adherència per part dels pacients als tractaments.

Gràcies a la unió d’aquestes dues universitats ENTI-UB i EUSES-UdG, coneixeràs la tecnologia més innovadora i puntera. Per això, com alumne d’aquest Grau aprendràs a desenvolupar eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicaràs nous avanços tecnològics i fins i tot, tindràs la possibilitat de crear les teves pròpies apps mòbils, software o modelatge tridimensional aplicats a la fisioteràpia. A més, no únicament s’inclou la tecnologia purament mèdica, sinó que es comparteixen recursos amb altres disciplines com l’arquitectura o l’àmbit dels videojocs, sobretot dels Serious Games.

A més, tot plegat de la mà d’un excel·lent equip docent. Comptaràs amb un professorat altament qualificat amb una extensa experiència professional. Per tant, assoliràs una formació actualitzada que et permetrà esdevenir un nou professional, amb caràcter internacional, coneixedor en profunditat de l’anomenada salut 2.0, sent capaç d’afegir qualitat al servei assistencial.

Un darrer aspecte a tenir en compte és que tindràs a la teva disposició més de 1000 convenis de pràctiques a l’any en centres distribuïts per tota Catalunya i França. Cal assenyalar que al voltant del 25% dels alumnes aconsegueix feina, a través d’elles. A més, també podràs accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a altres països.

Vine a estudiar la fisioteràpia del segle XXI; tria el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona, els primers estudis 100% en anglès, on aprendràs les darreres novetats tecnològiques aplicades al camp de la salut.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?