Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Una formació que et permetrà introduir-te al mercat internacional? Tria el Grau en Fisioteràpia Internacional al millor Campus de la Salut de Barcelona

04 abril 2016

Una formació que et permetrà introduir-te al mercat internacional? Tria el Grau en Fisioteràpia Internacional al millor Campus de la Salut de Barcelona

Si vols dur a terme una formació acadèmica amb vocació internacional que et permetrà treballar a l’estranger; la millor opció formativa la tens amb el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) al millor Campus de la Salut de Barcelona. Els únics estudis universitaris 100% en anglès que fusionen la fisioteràpia amb les noves tecnologies.

Sens dubte, el domini de la llengua anglesa és un aspecte fonamental tant en l’àmbit educacional com laboral. Es tracta d’una eina imprescindible tant per facilitar el teu accés a una gran quantitat d’informació i textos científics– la millor manera de conèixer els darrers avenços en aquest sector i establir networking internacional-, com professionalment parlant, per obrir-te les portes al mercat estranger.

D’altra banda, durant aquests estudis adquiriràs els coneixements necessaris per poder crear noves apps tecnològiques o software aplicats a la fisioteràpia. A més, estudiaràs al Campus de la UB, on també s’imparteixen altres estudis relacionats amb la salut com: Infermeria, Medicina, Odontologia, etc. Per tant, coneixeràs amb detall els darrers avanços tecnològics aplicats a l’àmbit sanitari: salut 2.0, les noves TIC, l’m-health, aprenent a integrar totes aquestes tecnologies més innovadores al teu dia a dia.

A més, tindràs a la teva disposició un professorat altament qualificat, amb anys d’experiència en la pràctica clínica i criteris curriculars d’excel·lència acadèmica. També cal destacar que comptaràs amb un servei de seguiment i assessorament individualitzat en aspectes acadèmics i d’orientació professional.

Un darrer aspecte a destacar, quant a la vocació internacional d’aquests estudis, és el fet de tenir l’oportunitat d’accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional a prestigioses universitats estrangeres, així com a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a països d’arreu del món.

Aposta pel teu futur professional, estudiant el Grau en Fisioteràpia Internacional al millor Campus de la Salut de Barcelona, l’únic íntegrament en anglès que t’obrirà les portes del mercat estranger.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?