Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Una formació 100% en anglès i amb tutories personalitzades? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al millor Campus de la Salut de Barcelona

11 abril 2016

Una formació 100% en anglès i amb tutories personalitzades? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al millor Campus de la Salut de Barcelona

Durant el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) al millor Campus de la Salut de Barcelona; obtindràs una formació actualitzada, de qualitat i íntegrament en anglès que facilitarà la teva futura incorporació al mercat laboral internacional. A més, tindràs a la teva disposició tutories personalitzades, essencials per assessorar-te en aspectes acadèmics i d’orientació professional.

A més, durant aquests estudis, comptaràs amb un professorat altament qualificat amb una extensa experiència professional. Això t’aportarà una excel·lent formació que et permetrà esdevenir un nou professional, coneixedor de les noves TIC aplicades a l’àmbit sanitari. Precisament, aquesta titulació és l’única que fusiona fisioteràpia i tecnologia. Per tant, esdevindràs un expert en les tecnologies pròpies de la salut 2.0 i en l’aplicació de noves eines en el diagnòstic, tractament i rehabilitació d’una lesió, garantint una major adherència per part dels pacients als tractaments.

Sens dubte, al llarg d’aquest Grau, coneixeràs les tecnologies més innovadores i punteres aplicades al camp de la fisioteràpia i de la salut. Aprendràs a desenvolupar eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicaràs nous avanços tecnològics i fins i tot, tindràs la capacitat de crear les teves pròpies aplicacions tecnològiques com: apps mòbils, software o modelatge tridimensional. A més, no únicament s’inclou la tecnologia purament mèdica, sinó que es comparteixen recursos amb altres disciplines com l’arquitectura i l’àmbit dels videojocs, en concret dels jocs aplicats o Serious Games.

Un darrer avantatge d’aquest Grau, és la possibilitat de realitzar pràctiques acadèmiques als millors centres especialitzats en fisioteràpia. Una dada molt positiva, respecte a aquest pràcticum, és que al voltant del 25% dels alumnes aconsegueix la seva primera feina. D’altra banda, també cal esmentar que podràs accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a altres països.

Tria el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB; la millor manera d’obtenir una formació de qualitat, íntegrament en anglès i amb un assessorament individualitzat.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?