Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Una formació 100% en anglès? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

18 gener 2016

Una formació 100% en anglès? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

Al Campus de Barcelona, tens l’oportunitat d’estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), els primers estudis universitaris íntegrament en anglès, especialitzats en l’àmbit de la salut i la fisioteràpia. El domini d’aquest idioma t’aportarà importants avantatges tant en l’àmbit educacional com laboral. D’una banda, podràs accedir a una informació posada al dia i completa, que et permetrà conèixer els últims avenços i poder accedir a un major nombre de textos científics i acadèmics, escrits en aquesta llengua. I de l’altra, professionalment parlant, t’obrirà les portes al mercat europeu i internacional, accedint a posicions de treball més competitives.

A banda d’assolir un nivell d’anglès excel·lent, durant aquest Grau arribaràs a assolir els coneixements necessaris per poder crear noves aplicacions tecnològiques com apps mòbils o software aplicats a la fisioteràpia. Per tant, coneixeràs en profunditat els darrers avanços tecnològics, les noves TIC, l’m-health, aprenent a integrar totes aquestes tecnologies més innovadores al teu àmbit professional.

A més, cal destacar que tindràs l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements assolits des d’un principi. Aquests estudis es fonamenten en un aprenentatge pràctic, basat en una sòlida formació teòrica, mantenint en tot moment un continu vincle entre el desenvolupament acadèmic i el món professional.

Altre avantatge d’aquest Grau és el seu equip docent. Tindràs a la teva disposició un professorat altament qualificat en l’àmbit de la docència, amb anys d’experiència en la pràctica clínica i criteris curriculars d’excel·lència acadèmica.

Finalment responent a la vocació internacional d’aquests estudis, tindràs l’oportunitat d’accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional a prestigioses universitats estrangeres, així com a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a països d’arreu del món.

Escull una formació amb futur; tria el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona, uns estudis que t’obren les portes per anar a treballar a l’estranger.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?