Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Un itinerari formatiu holístic, tecnològic i global caracteritza el pla d’estudis el Grau en Fisioteràpia Internacional

24 abril 2017

Un itinerari formatiu holístic, tecnològic i global caracteritza el pla d’estudis el Grau en Fisioteràpia Internacional

El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) t’ofereix una formació universitària íntegrament en anglès i amb una clara vocació global. A més, per tal de respondre a les demandes i necessitats de la societat actual, el pla d’estudis d’aquesta titulació introdueix les noves TIC, pròpies de l’e-health, aplicades a la fisioteràpia.

A través d’assignatures com: Anatomia, Massoteràpia, Fisioteràpia en Especialitats Clíniques, Bioquímica, Cinesiteràpia, Patologia Neurològica, Biologia, Fisiologia, Teràpia Manual, Desenvolupament d’Estudis Tecnològics i Biomecànica, Aplicació d’Agents Físics, Salut Pública i Administració Sanitària, entre moltes altres; obtindràs una formació actualitzada i de qualitat, abastant totes les noves tendències tecnològiques com els Serious Games o les noves apps aplicades a la salut. Sens dubte, conèixer aquestes noves tecnologies, aplicades a l’àmbit sanitari i assistencial, et permetrà crear nous recursos, apps mòbils, software o modelatge tridimensional aplicats a la fisioteràpia.

A més, gràcies a la presència d’ENTI-UB, una universitat pionera en noves tecnologies, aniràs més enllà de les teràpies manuals. Podràs aprofundir en l’aplicació dels darrers avanços tecnològics a l’àmbit de la fisioteràpia, seràs capaç de crear i desenvolupar noves aplicacions tecnològiques, aconseguint augmentar tant l’eficàcia dels diagnòstics en fisioteràpia, com els resultats terapèutics dels mateixos i l’adherència al tractament per part dels pacients.

Actualment, les noves eines tecnològiques són cada vegada més presents a tots els àmbits de la nostra societat. Al Grau en Fisioteràpia Internacional som conscients d’aquesta realitat; per això s’incorpora el vessant tecnològic al llarg de l’itinerari formatiu d’aquests estudis. Tot plegat, et permetrà dominar les TIC des d’un punt de vista ampli. No només aprofundiràs en la tecnologia purament mèdica, sinó que també compartiràs recursos amb altres disciplines com l’arquitectura -estudis de reconstrucció en tres dimensions que han facilitat el tractament de malalties de la columna vertebral- o els jocs virtuals -beneficis de la utilització de la Plataforma Wii Fit en el tractament de les lesions de les articulacions del turmell o genoll-.

Finalment, cal assenyalar que al Campus de la UB, tindràs l’oportunitat de formar-te amb un equip docent de primer nivell, la majoria dels quals, són Doctors especialitzats en el seu camp, amb una àmplia dedicació a la investigació (publicacions classificades, impacte de la investigació, etc.). A més; els docents d’aquest Grau es caracteritzen per les seves àmplies habilitats pedagògiques, la seva procedència internacional i la seva dilatada experiència tant professional com acadèmica.

En definitiva, el pla d’estudis del Grau en Fisioteràpia Internacional dóna resposta als reptes del segle XXI. Tria una formació innovadora i de qualitat que et permetrà convertir-te en un nou professional amb capacitat de crear nous recursos i afegir qualitat al servei assistencial.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?