Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

T’agradaria crear noves apps tecnològiques aplicades al camp de la salut? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB

15 maig 2017

T’agradaria crear noves apps tecnològiques aplicades al camp de la salut? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de la UB

L’itinerari formatiu del Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) incideix en una formació especialitzada i de qualitat, incorporant la tecnologia e-health més puntera i les eines pròpies de la salut 2.0. Al llarg d’aquesta titulació, abordaràs els diferents aspectes de la fisioteràpia, des de la valoració, el diagnòstic, el disseny i el desenvolupament de tractaments, estudiant íntegrament en anglès, un idioma el domini del qual, no sols és una necessitat en la societat actual, sinó una competència bàsica per al coneixement de la producció científica, l’adquisició d’un òptim nivell professional i en definitiva, per impulsar els teus contactes internacionals, millorant el teu accés al mercat laboral.

Gràcies a la presència d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, obtindràs una formació universitària pionera en noves tecnologies. Per tant, aprendràs a desenvolupar eines de valoració des de la fisioteràpia; a aplicar nous avanços tecnològics i fins i tot, tindràs la possibilitat de treballar en la creació de noves aplicacions tecnològiques com: apps mòbils, software o modelatge tridimensional aplicades a aquest camp. Per això, es pot afirmar que es produeix una autèntica fusió entre la fisioteràpia i la tecnologia. D’altra banda, la presència d’EUSES, t’aportarà una formació especialitzada i de qualitat en l’àmbit de la salut i l’esport.

A través d’assignatures com: Fonaments de Fisioteràpia, Desenvolupament d’Estudis Tecnològics i Biomecànica, Massoteràpia o Fisioteràpia Reumatològica, entre moltes altres; assoliràs una formació holística i especialitzada en les darreres tendències de la fisioteràpia i la salut. A més, estudiaràs amb un professorat altament qualificat per la docència; la majoria dels quals, procedeix de prestigioses universitats internacionals, fet que facilita l’obtenció d’una visió més completa i global de la fisioteràpia, des de la perspectiva de diferents països d’arreu del món. A més, sempre tindràs a la teva disposició tutories personalitzades, a mida de cada estudiant, per resoldre qualsevol dels teus dubtes acadèmics o d’orientació professional.

Finalment, cal destacar que a partir de quart curs, podràs realitzar les pràctiques a reconeguts centres especialitzats en fisioteràpia de tota Catalunya i França. D’altra banda, també cal assenyalar que podràs accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional a les millors universitats estrangeres, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a destacades universitats d’arreu del món.

Aposta pel teu futur; tria el Grau en Fisioteràpia Internacional, l’únic que fusiona la tecnologia i l’aprenentatge en anglès.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?