Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

T’agradaria crear noves aplicacions tecnològiques en l’àmbit de la fisioteràpia, estudiant en anglès? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

07 desembre 2015

T’agradaria crear noves aplicacions tecnològiques en l’àmbit de la fisioteràpia, estudiant en anglès? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

Estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) al Campus de Barcelona, et permetrà obtenir una formació 100% actualitzada, incorporant les noves TIC i a més en anglès, un idioma el domini del qual, et permetrà ser molt més competitiu a l’hora d’accedir al mercat laboral.

Cada cop més, el fisioterapeuta necessita conèixer i implementar les noves tecnologies en la seva pràctica clínica diària. L’anomenat m-health i salut 2.0 s’obren camí i prenen protagonisme com a eines útils en el diagnòstic, tractament i rehabilitació d’una lesió, garantint una major adherència per part dels pacients als tractaments.

Tots aquests aspectes es tenen molt en compte en aquest Grau. Per això, mentre estudiïs aquesta titulació, aprendràs a desenvolupar eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicaràs nous avanços tecnològics i fins i tot, tindràs la possibilitat de treballar en la creació de noves aplicacions tecnològiques com: apps mòbils, software o modelatge tridimensional aplicats a la fisioteràpia. A més, no únicament s’inclou la tecnologia purament mèdica, sinó que es comparteixen recursos amb altres disciplines com l’arquitectura o els Serious Games.

A més, comptaràs amb un professorat altament qualificat amb una extensa experiència professional. Tot plegat t’aportarà una excel·lent formació que et permetrà convertir-te en un nou professional, amb caràcter internacional, coneixedor en profunditat dels nous avanços tecnològics en l’àmbit sanitari.

Altre avantatge important d’aquesta titulació és el fet de disposar de més de 1000 convenis de pràctiques en centres distribuïts per tota Catalunya i França. Cal destacar que més del 25% dels alumnes aconsegueix feina, a través d’aquest pràcticum. Però això no és tot, també podràs accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a altres països.

Coneix a fons les noves tendències aplicades a la fisioteràpia, estudiant en anglès a Barcelona amb el Grau en Fisioteràpia Internacional ENTI-UB i EUSES-UdG.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?