Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Saps quines són les sortides professionals del Grau en Fisioteràpia Internacional?

29 juny 2015

Saps quines són les sortides professionals del Grau en Fisioteràpia Internacional?

El Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) t’ofereix una formació de qualitat, orientada a millorar el teu accés al mercat laboral. Durant aquest Grau comptaràs amb un professorat qualificat i vinculat amb el món de l’empresa. Per tant, aprendràs les darreres tendències en aquest sector.

Un cop finalitzis el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona, podràs optar a un ampli ventall de sortides professionals. Entre les quals cal destacar:

  • Sector mèdic. Un cop t’hagis graduat, podràs exercir en diverses branques de la medicina. Cal destacar: la traumatologia, centrada en les lesions esportives; la pediatria; les afeccions cardiorespiratòries; l’ergonomia; la neurologia; l’uro-ginecologia o la reumatologia.
  • Docència. Si tens vocació per l’ensenyament, una de les sortides professionals en alça és la de professor de fisioteràpia. Precisament el desenvolupament professional acadèmic ha esdevingut en l’actualitat, un focus de gran interès en el món de la fisioteràpia.
  • Professional autònom. Un cop t’hagis graduat en fisioteràpia, podràs exercir de manera autònoma, treballant en el teu propi centre de rehabilitació o bé, integrant-te en equips multidisciplinaris, és a dir, en clíniques, centres d’atenció primària, hospitals o mútues.
  • Camp de la innovació tecnològica. Gràcies a la dualitat teòrica-pràctica d’aquest Grau assoliràs els coneixements necessaris per desenvolupar-te professionalment en l’àmbit de l’aplicació tecnològica al camp de la fisioteràpia. Un àmbit innovador, en potència i amb un ampli espectre de desenvolupament en la nostra societat, en unir aspectes tan rellevants com l’atenció sanitària i les noves tecnologies.

Per tant, amb el Grau en Fisioteràpia Internacional UB-UdG aprendràs els diferents aspectes de la fisioteràpia des de la valoració, el diagnòstic, el disseny i el desenvolupament de tractaments, incorporant els darrers avanços tecnològics gràcies a la unió d’ENTI i EUSES. Tot això, estudiant en anglès a la millor universitat de Barcelona.

Pensa en el teu futur professional. Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional UB-UdG

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?