Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Saps que Fisioteràpia Internacional és el primer grau universitari que fusiona fisioteràpia i tecnologia?

19 juny 2015

Saps que Fisioteràpia Internacional és el primer grau universitari que fusiona fisioteràpia i tecnologia?

Gràcies a la sinergia entre l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport – centre adscrit a la Universitat de Girona (EUSES-UdG) i l’Escola de Noves Tecnologies Interactives – centre adscrit a la Universitat de Barcelona (ENTI-UB), el Grau en Fisioteràpia Internacional t’oferirà un aprenentatge pràctic dels diferents aspectes de la fisioteràpia. Alhora, també adquiriràs una sòlida formació teòrica, mantenint en tot moment un continu vincle amb el món professional.

Precisament, la presència d’ENTI-UB al Grau en Fisioteràpia et permetrà nodrir-te de l’experiència que una formació universitària pionera en noves tecnologies pot aportar: desenvolupament d’eines de valoració pròpies de la fisioteràpia, aplicació de nous avanços tecnològics en el camp de la Fisioteràpia, i fins i tot la possibilitat de treballar en la creació de noves aplicacions tecnològiques (apps mòbils, programari informàtic, o modelatge tridimensional), en l’àmbit de la Fisioteràpia.

Per tant, gràcies a aquesta fusió d’EUSES – ENTI al Grau en Fisioteràpia, no seràs un simple usuari de les noves tecnologies, sinó que seràs un coneixedor en profunditat de les mateixes i tindràs la capacitat de saber on recórrer per crear aquells elements tecnològics necessaris per al seu desenvolupament i especialització professional.

A més, gràcies a la vocació global d’aquest grau, les classes són íntegrament en llengua anglesa. El domini d’aquest idioma suposa, no ja una necessitat en la societat actual, sinó una competència bàsica per al coneixement de la producció científica i per facilitar una òptima inserció laboral.

En definitiva, estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional et convertirà en un professional de caràcter internacional amb capacitat de generar nous recursos. A més, dominaràs les tecnologies més punteres aplicades a l’àmbit de la fisioteràpia, que avui dia, des del punt de vista que nosaltres oferim, no es contemplen en cap escola universitària de Fisioteràpia.

Per tant, no ho pensis més i aposta pel teu futur: estudiant el Grau Interuniversitari en  Fisioteràpia-UB-UdG.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?