Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Saps que el Grau en Fisioteràpia Internacional t’ofereix un ampli ventall de sortides professionals? Matricula’t al setembre al Campus de Barcelona

04 agost 2015

Saps que el Grau en Fisioteràpia Internacional t’ofereix un ampli ventall de sortides professionals? Matricula’t al setembre al Campus de Barcelona

Sense necessitat de fer un ERASMUS, tens la possibilitat d’estudiar fisioteràpia en anglès a Barcelona. Aquest és un important avantatge del Grau en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), de cara a facilitar el teu futur accés al mercat laboral. Però no és l’únic també comptaràs amb un professorat qualificat i gràcies a la presència d’ENTI i EUSES, aprendràs a aplicar les noves tecnologies a l’àmbit de la fisioteràpia.

Per tant, un cop hagis finalitzat aquest Grau, optaràs a un ampli ventall de sortides professionals:

  • Sector mèdic. Podràs exercir en diverses branques de la medicina. Cal destacar: la traumatologia, centrada en les lesions esportives; la pediatria; les afeccions cardiorespiratòries; l’ergonomia; la neurologia; l’uro-ginecologia o la reumatologia.
  • Docència. Si tens vocació per l’ensenyament, una de les sortides professionals en alça és la de professor de fisioteràpia. Precisament el desenvolupament professional acadèmic ha esdevingut en l’actualitat, un focus de gran interès en el món de la fisioteràpia.
  • Professional autònom. Altra possibilitat és exercir la professió de manera autònoma, treballant en el teu propi centre de rehabilitació o bé, integrant-te en equips multidisciplinaris, és a dir, en clíniques, centres d’atenció primària, hospitals o mútues.
  • Camp de la innovació tecnològica. Gràcies a la presència d’ENTI, escola pionera en noves tecnologies, assoliràs els coneixements necessaris per desenvolupar-te professionalment en l’àmbit de l’aplicació tecnològica al camp de la fisioteràpia. Un àmbit innovador, en potència i amb un ampli espectre de desenvolupament en la nostra societat, doncs uneix aspectes tan rellevants com l’atenció sanitària i les noves tecnologies.

Per tant, amb el Grau en Fisioteràpia Internacional UB-UdG, aprendràs els diferents aspectes de la fisioteràpia des de la valoració, el diagnòstic, el disseny i el desenvolupament de tractaments, incorporant les TIC sanitàries. I tot això, estudiant en anglès a la millor universitat de Barcelona.

Prepara el teu futur professional amb èxit. Matricula’t al setembre al Grau en Fisioteràpia Internacional UB-UdG.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?