Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Saps que el Grau en Fisioteràpia Internacional d’ENTI-UB i EUSES-UdG és l’única titulació que fusiona fisioteràpia i tecnologia?

25 gener 2016

Saps que el Grau en Fisioteràpia Internacional d’ENTI-UB i EUSES-UdG és l’única titulació que fusiona fisioteràpia i tecnologia?

Al Campus de Barcelona, tens l’oportunitat d’estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional, de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), l’única formació íntegrament en anglès, que fusiona fisioteràpia i tecnologia. Sens dubte, el domini de la llengua anglesa et permetrà establir networking internacional i obrir-te les portes al mercat laboral estranger.

Actualment, per a tot fisioterapeuta és imprescindible conèixer i implementar les noves tecnologies en la seva pràctica clínica diària. Les noves TIC pròpies de l’e-health o la irrupció dels Serious Games aplicats a la salut es van consolidant com a eines útils en el diagnòstic, tractament i rehabilitació d’una lesió, garantint una major adherència per part dels pacients als tractaments.

La unió d’ENTI-UB i EUSES-UdG permet aplicar la tecnologia més innovadora i puntera a la fisioteràpia. Per això, com alumne d’aquest Grau aprendràs a desenvolupar eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicaràs nous avanços tecnològics i fins i tot, tindràs la possibilitat de crear les teves pròpies aplicacions tecnològiques com: apps mòbils, software o modelatge tridimensional aplicats a la fisioteràpia. A més, no únicament s’inclou la tecnologia purament mèdica, sinó que es comparteixen recursos amb altres disciplines com l’arquitectura o l’àmbit dels videojocs.

Altre avantatge important d’aquesta titulació és el seu equip docent. Comptaràs amb un professorat altament qualificat amb una extensa experiència professional. Tot plegat t’aportarà una excel·lent formació que et permetrà esdevenir un nou professional, amb caràcter internacional, coneixedor en profunditat de l’anomenada salut 2.0, sent capaç d’afegir qualitat al servei assistencial.

Finalment, cal destacar que tindràs a la teva disposició més de 1000 convenis de pràctiques a l’any en centres distribuïts per tota Catalunya i França. Cal assenyalar que al voltant del 25% dels alumnes aconsegueix feina, a través d’aquest pràcticum. A més, també podràs accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a altres països.

Si vols dur a terme una formació 100% en anglès que combina fisioteràpia i tecnologia, la millor opció és estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?