Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Saps que a més de l’àmbit assistencial, pots dedicar-te a la docència? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

13 juliol 2015

Saps que a més de l’àmbit assistencial, pots dedicar-te a la docència? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

Avui dia, un dels sectors professionals en alça, dins l’àmbit de la fisioteràpia, és el de la docència i el desenvolupament professional acadèmic. Per tant, si t’agrada la fisioteràpia i alhora tens vocació per la docència, una bona opció és estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional, de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) al Campus de Barcelona.

Un cop et graduïs en Fisioteràpia Internacional, podràs desenvolupar la teva tasca com a docent a la universitat, centres de secundària o de formació continuada i escoles d’educació especial. Com a professor, podràs ensenyar diverses matèries relacionades amb el món de la fisioteràpia com ergonomia, massoteràpia, cinesiteràpia, aplicacions de teràpies manuals i noves tecnologies sanitàries, entre moltes altres.

Ara bé, aquest no és l’únic camp, al qual, et pots dedicar professionalment. El Grau en Fisioteràpia Internacional UB-UdG et dotarà d’un perfil clarament professional, pròpia d’una formació amb una sòlida base científica i pràctica, que et permetrà tenir els coneixements, les habilitats i les actituds suficients per exercir en tots els vessants de la professió, és a dir, com a fisioterapeuta generalista.

De fet, les sortides laborals del fisioterapeuta estan ubicades dins dels diferents àmbits dels professionals de la salut: el tractament de patologies de les especialitats mèdiques i quirúrgiques; activitats de prevenció de malalties i de promoció de la salut; recerca, docència i gestió, són també altres àmbits laborals possibles. A més, permet l’activitat professional tant en el sector públic com privat.

Per tant, un cop finalitzis aquest Grau tindràs a la teva disposició un ampli ventall de sortides laborals. Entre les quals, cal esmentar: fisioterapeuta a hospitals i clíniques; a centres d’assistència primària; a centres de rehabilitació; a escoles d’educació especial; centres esportius; residències geriàtriques; serveis sanitaris d’empreses o centres psiquiàtrics.

Tant si t’agrada la docència com tot allò més relacionat amb l’àmbit assistencial o mèdic, no ho dubtis més i matricula’t al Grau en Fisioteràpia Internacional UB-UdG.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?