Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Sabies que una de les sortides professionals del fisioterapeuta està relacionada amb l’ergonomia i la salut laboral? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

30 novembre 2015

Sabies que una de les sortides professionals del fisioterapeuta està relacionada amb l’ergonomia i la salut laboral? Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

Si vols dedicar-te a l’àmbit de la prevenció i la salut laboral, al Grau en Fisioteràpia Internacional del Campus de Barcelona, aprendràs els aspectes clau de l’ergonomia, una disciplina que té com a principal objectiu l’adequació dels productes, sistemes i entorns a les necessitats, limitacions i característiques dels seus usuaris, optimitzant l’eficàcia, seguretat i benestar.

En molts casos, els treballadors presenten patologies derivades de les condicions laborals. Com per exemple: una afectació múscul-esquelètica associada a treball repetitiu, postures inadequades i maneig manual de materials, l’obesitat vinculada al sedentarisme, la fatiga crònica, etc. Aquí és on intervé el treball del fisioterapeuta, especialitzat en ergonomia, per tal d’adequar al màxim el disseny del lloc de treball als professionals.  Sens dubte, es tracta d’un àmbit professional amb molt bones perspectives laborals. A més, a aquest Grau estudiaràs en anglès un idioma que encara amplia més les teves oportunitats laborals.

A banda de l’àmbit de la salut laboral, un cop finalitzis aquests estudis, optaràs  a un ampli ventall de sortides professionals en altres sectors:

  • Sector mèdic. Un cop t’hagis graduat, podràs exercir en diverses branques de la medicina. Cal destacar: la traumatologia, centrada en les lesions esportives; la pediatria; les afeccions cardiorespiratòries; la neurologia; l’uro-ginecologia o la reumatologia.
  • Docència. Si tens vocació per l’ensenyament, una de les sortides professionals en alça és la de professor de fisioteràpia. Precisament el desenvolupament professional acadèmic ha esdevingut en l’actualitat, un focus de gran interès en el món de la fisioteràpia.
  • Professional autònom. Un cop t’hagis graduat en fisioteràpia, podràs exercir de manera autònoma, treballant en el teu propi centre de rehabilitació o bé, integrant-te en equips multidisciplinaris, és a dir, en clíniques, centres d’atenció primària, hospitals o mútues.
  • Camp de la innovació tecnològica. Gràcies a la dualitat teòrica-pràctica d’aquest Grau assoliràs els coneixements necessaris per desenvolupar-te professionalment en l’àmbit de l’aplicació tecnològica al camp de la fisioteràpia. Un àmbit innovador, en potència i amb un ampli espectre de desenvolupament en la nostra societat, en unir aspectes tan rellevants com l’atenció sanitària i les noves tecnologies.

Tria una formació actualitzada, de qualitat i en anglès. Estudia el Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona; la millor manera de preparar el teu futur professional.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?