Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Recta final de les preinscripcions universitàries. Entra al portal Accesnet i inscriu-te al Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

27 juny 2017

Recta final de les preinscripcions universitàries. Entra al portal Accesnet i inscriu-te al Grau en Fisioteràpia Internacional al Campus de Barcelona

Entrem a la recta final de les preinscripcions universitàries. Si vols seleccionar com a prioritari el Grau en Fisioteràpia Internacionalde l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), hauràs de seguir aquestes indicacions i introduir el codi 91908 (per a espanyols o estrangers amb permís de residència) o el codi 91909 (per a estudiants estrangers), al portal Accesnet de la Generalitat de Catalunya.

 Per què estudiar el Grau en Fisioteràpia Internacional? Doncs, perquè es tracta d’una titulació que t’aportarà una formació dinàmica, orientada al món professional amb un doble valor afegit: l’aplicació de les noves tecnologies i la formació específica en llengua anglesa. Aquest darrer aspecte et dotarà d’un perfil professional molt competitiu, que millorarà el teu accés al mercat laboral tant nacional com europeu.

 Precisament, el coneixement de les TIC és un requisit imprescindible per esdevenir un bon fisioterapeuta. Gràcies a la presència d’ENTI-UB en aquest Grau, com alumne et nodriràs de l’experiència d’una formació universitària pionera en noves tecnologies: desenvolupament d’eines de valoració des de la fisioteràpia; aplicació de nous avanços tecnològics; i fins i tot, la possibilitat de treballar en la creació de noves aplicacions tecnològiques com apps mòbils o software aplicat a la fisioteràpia.

 Per tot plegat, al llarg d’aquestsestudis, coneixeràs a fons l’anomenat e-health aplicat a l’àmbit de la salut. Sens dubte, les noves tecnologies són essencials per convertir els sistemes de salut actuals en més eficients i sostenibles. Per això, aquests estudis se centren en les TIC sanitàries.A més, durant aquest Grau comptaràs amb un equip docentexpert, caracteritzat per les seves àmplies habilitats pedagògiques, la seva procedència internacional i la seva dilatada experiència tant professional com acadèmica.

 Finalment, altre aspecte molt positiu d’aquest Grau és l’aprenentatge teòric-pràctic. Des d’un primer moment, tindràs l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements teòrics; doncs, aquesta titulació disposa de més de 1000 convenis de pràctiques a l’any en centres distribuïts per tota Catalunya i França. D’altra banda, també cal destacar que podràs  accedir a múltiples programes d’intercanvi internacional, així com, a la posterior ampliació i continuació d’estudis de postgrau a altres països.

 Recorda el proper 3 de juliol finalitza el període de preinscripció a les universitats catalanes.Fes ja la teva preinscripció universitària al Grau en Fisioteràpia Internacional, accedint al portal Accesnet: https://accesnet.gencat.cati posant els codis: 91908 (per a espanyols o estrangers amb permís de residència) o el codi 91909 (per a estudiants estrangers). Aquí pots consultar la documentació requerida. Així mateix, t’informem que la 1a assignació de places serà l’11 de juliol i la 2a assignació, el24 de juliol.

Tria una formació innovadora i de qualitat que incorpora els darrers avanços tecnològics aplicats a la fisioteràpia; estudiant el Grau en Fisioteràpia al Campus de Barcelona.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?