Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Quines són les sortides professionals del Grau en Fisioteràpia Internacional? Prepara el teu futur amb plenes garanties d’èxit

06 juny 2016

Quines són les sortides professionals del Grau en Fisioteràpia Internacional? Prepara el teu futur amb plenes garanties d’èxit

El Grau en Fisioteràpia Internacional, de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), és l’única titulació íntegrament en anglès que fusiona la fisioteràpia amb la tecnologia, incorporant les darreres tendències i tecnologies de la salut 2.0 aplicades a la salut. La unió d’aquests dos factors et dotarà d’un perfil professional altament competitiu que millorarà la teva inserció al mercat laboral tant nacional com europeu i internacional. Un cop finalitzis aquests estudis, podràs optar a un ampli ventall de sortides professionals. Entre les quals cal destacar:

 

  • Sector mèdic. Podràs exercir en diverses branques de la medicina com: la traumatologia, centrada en les lesions esportives; la pediatria; les afeccions cardiorespiratòries; l’ergonomia; la neurologia; l’uro-ginecologia o la reumatologia.

 

  • Docència. Si tens vocació acadèmica, cal que sàpigues que una de les sortides professionals en alça és la de professor de fisioteràpia. De fet, el desenvolupament professional acadèmic ha esdevingut en l’actualitat, un focus de gran interès en el món de la fisioteràpia.

 

  • Professional autònom. També podràs exercir com a autònom, treballant en el teu propi centre de rehabilitació o bé, integrant-te en equips multidisciplinaris, és a dir, en clíniques, centres d’atenció primària, hospitals o mútues.

 

  • Camp de la innovació tecnològica. Gràcies a la introducció de les noves TIC aplicades a la salut, durant aquest Grau, assoliràs els coneixements necessaris per desenvolupar-te professionalment en l’àmbit de l’aplicació tecnològica al camp de la fisioteràpia. Un sector innovador, en potència i amb un ampli espectre de desenvolupament en la nostra societat, ja que, uneix aspectes tan rellevants com l’atenció sanitària i les darreres tendències tecnològiques.

 

Tria el Grau en Fisioteràpia Internacional al millor Campus de la Salut de Barcelona, una formació innovadora, de qualitat i amb un ampli ventall de sortides professionals.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?