Campus de Bellvitge

UDG UDG

Campus de Bellvitge

Quines especialitzacions inclou el Grau en Fisioteràpia Internacional del campus de Barcelona?

19 juny 2015

Quines especialitzacions inclou el Grau en Fisioteràpia Internacional del campus de Barcelona?

El Grau interuniversitari en Fisioteràpia Internacional de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i de l’Escola de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) consta d’un ampli ventall de matèries especialitzades en fisioteràpia que incorporen les últimes tendències de la professió. Alhora, també inclou un altre tipus de matèries complementàries centrades en àmbits científics i mèdics com: l’anatomia, la biologia, bioquímica, física, assistència sanitària bàsica, afeccions medicoquirúrgiques, patologia càrdio-respiratòria, entre d’altres.

De manera que com a alumne d’aquest Grau adquiriràs coneixements de rabiosa actualitat en l’àmbit de la fisioteràpia. Coneixeràs en profunditat en què consisteix la cinesiteràpia: un mètode de tractament, mitjançant moviments actius o passius; la massoteràpia: ús de diferents tècniques de massatge amb finalitats terapèutiques per al tractament de malalties i lesions; l’aplicació de la fisioteràpia en especialitats clíniques com la fisioteràpia càrdio-respiratòria, neurològica, etc.

Totes aquestes matèries, les cursaràs íntegrament en anglès, el domini d’aquest idioma suposa no només una necessitat en la societat actual, sinó una competència bàsica per al coneixement de la producció científica i l’adquisició d’un òptim nivell professional. De manera que com a alumne del Grau en Fisioteràpia Internacional et convertiràs en un professional de caràcter internacional. És a dir, s’incrementaran les teves oportunitats reals d’inserció en el mercat laboral, tant a nivell nacional com internacional.

A més, en aquest Grau comptaràs amb un equip docent altament qualificat en l’àmbit de la docència, amb anys d’experiència en la pràctica clínica i criteris curriculars d’excel·lència acadèmica en recerca i investigació. La qual cosa afegeix un major valor afegit a aquesta titulació.

En definitiva, el Grau de Fisioteràpia Internacional UB-UdG t’ofereix una formació acadèmica especialitzada en les últimes tendències en aquest sector.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Bellvitge
Carrer de la Feixa Llarga s/n.
08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
T. 932 63 02 24
physiotherapy@euses.cat
Màsters
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Vols més informació?